Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Peter Oosterloo:

"Het is tijd om nog meer van onszelf te laten zien"

Volgens Jan Peter Oosterloo, eigenaar van de EkoPlaza's in De Bilt en Bilthoven, kan de lente beginnen. Speciaal voor Pasen is deze week de Paas-spaaractie weer begonnen. De biologische winkels van Jan Peter Oosterloo draaien, ondanks de crisis, goed. "Steeds meer mensen vinden de weg naar ons heerlijke en verse biologische eten, wat van een hele goede kwaliteit is", aldus Jan Peter.


EkoPlaza Bilthoven.

Oosterloo geeft aan dat er in zijn winkels dit jaar veel activiteiten zullen plaatsvinden. Hij vertelt: "De eerste jaren wil je alles zo goed mogelijk opzetten en is het vooral erg hard en veel werken. Nu wordt het tijd om nog meer van onszelf te laten zien. We willen meer ondernemen, meer sfeer maken en meer leuke dingen onderzoeken. Zo staat er bijvoorbeeld voor 1 april een winkelsafari op het programma en zal er binnenkort een film te zien zijn waarin het biologisch melkbedrijf, en alles wat daar bij komt kijken, te zien is."

Bron: Dé Weekkrant
Publicatiedatum: