Bart Sosef directeur Biobest Nederland

Bart Sosef, tot voor kort algemeen directeur van Arend-Sosef (Honselerdijk), begint met onmiddellijke ingang als General Manager van het onlangs opgerichte Biobest Nederland BV. Hij zal het tienkoppige team leiden, de commerciële lijnen uitzetten en de organisatie verder uitbouwen.


Fonny Theunis, Marc Mertens en Bart Sosef

Biobest CEO Jean-Marc Vandoorne: "Met de oprichting van Biobest Nederland BV hebben we snel geschakeld na het faillissement van Arend-Sosef. Met Bart Sosef aan het hoofd staat Biobest Nederland nu echt helemaal op de kaart. Ons team van 7 bio-adviseurs heeft collectief meer dan 100 jaar ervaring in geïntegreerde bestrijding op de teller. Bart is een ervaren commercieel manager met een hart voor onze sector, een sterk netwerk en een schat aan kennis van de Nederlandse tuinbouwwereld."

Bart Sosef: "Ik ben erg blij om te kunnen kiezen voor een nieuwe uitdaging met een focus op biologie. Biologische gewasbescherming en bestuiving is nauwelijks conjunctuurgevoelig. Biologie is de sleutel tot duurzaam en residu vrij telen. Door de vele innovaties komen er voortdurend nieuwe mogelijkheden en toepassingen."

Destijds deed Bart Sosef zijn eerste werkervaring in het familiebedrijf Nic Sosef reeds op als bioadviseur, een functie die hij ongeveer vier jaar uitvoerde. "Ik kies met volle overtuiging voor Biobest Nederland BV" vervolgt Bart Sosef. "Na meer dan twintig jaar goede samenwerking tussen Biobest en Arend-Sosef als distributeur kunnen we bouwen op een stevige wederzijdse vertrouwensbasis. Ik kan ook aan de slag met een sterk en ervaren team. Samen staan wij klaar voor al onze klanten in Nederland met kwaliteitsproducten, betrouwbaar advies en een sterke inzet op innovatie".

Voor meer informatie:

Biobest Nederland BV
Annemiek Looije
06 51717253
annemiek.looije@biobestnl.nl
www.biobestnl.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven