Gerstegras-sap-extract met meer dan 70 voedingsstoffen

Green Magma in een nieuw jasje gestoken

Green Magma is een gecertificeerd biologisch sap-extract gemaakt van gerstegras, een superfood dat al jaren door veel mensen dagelijks gebruikt wordt en dat is niet voor niets. Gerstegras bevat namelijk meer dan 70 voedingsstoffen waaronder vitaminen, mineralen, aminozuren, antioxidanten & enzymen – met name spijsverteringsenzymen.

Het bijzondere aan Green Magma is dat het geen gemalen gerstegras, maar een extract van het sap uit gerstegras is. Dat betekent zonder vezels, dus meer ruimte voor de belangrijke bestanddelen zoals vitaminen en veel makkelijker op te nemen voor het lichaam.

Door het unieke productieproces van Green Magma wordt de versheid en kwaliteit gegarandeerd. U bent dus verzekerd van de optimale opneembaarheid van deze voedingsstoffen. Dus vergelijkbaar met vers geperst sap, alleen makkelijker in gebruik en bovendien smaakt het nog lekker ook.


Waarvoor is het?

Green Magma ondersteunt de reiniging van het lichaam, stimuleert het immuunsysteem, geeft meer energie en zorgt voor een mooie huid, van binnenuit. Green Magma is van vitaal belang voor iedereen, jong en oud, met een snel, gejaagd, druk en onregelmatig leven. Gebruik het als dagelijkse aanvulling op uw voeding of als reinigingskuur.

Green Magma in een nieuw jasje

Green Magma heeft sinds kort een nieuwe uitstraling. De verpakkingen zijn in een frisse, eigentijdse look ontworpen. De kwaliteit, zoals van oorsprong door Dr. Hagiwara bepaald, is hetzelfde gebleven. Dit betekent biologisch geteeld en door het speciale productieproces een maximum aan de belangrijke inhoudsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, actieve enzymen, et cetera.

Kijk voor meer informatie op www.greenmagma.nl en vraag daar een gratis proefsachetje aan.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven