Bio+ groentepakket voor winnaars Groene en Gezonde Start 2014

De 10 meest originele inzendingen met Groene en Gezonde voornemens hebben een Bio+ groentepakket gewonnen. Tot eind januari hadden consumenten de mogelijkheid om via de Facebook pagina van Bio+ hun voornemens voor 2014 kenbaar te maken. Met deze actie riep Bio+ iedereen op om het jaar 2014 gezond en groen te starten. Deze 'Bio+ Groene en Gezonde Start' actie was onderdeel van de actie 'Start biologisch' van Biologisch Lekker Natuurlijk, waar Bio+ hoofdsponsor van is.


"Suikervrij en biologisch"

De 10 boodschappenpakketten zijn al bij de winnaars. Het pakket bestond voornamelijk uit diverse soorten Bio+ groente en Bio+ fruit, beschikbaar gesteld door Bio+ licentiehouder Naturelle. Voldoende groente en fruit draagt bij aan een goede gezondheid en mag dan ook niet gemist worden in de dagelijkse voeding.

Gezonder leven was ook het voornemen van winnares Elise Verhoef uit Houten. Het jaar 2014 start zij suikervrij en biologisch: "Soms is het wel lastig om me er aan te houden omdat er in zoveel producten suiker zit, maar ik voel me lichamelijk wel veel beter en fitter zonder al die suikers. Ik ben dan ook super blij met het winnen van het pakket, dat geeft mij weer een steuntje in de rug." Nieuwsgierig geworden naar alle Groene Voornemens? Kijk op de facebookpagina.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.