Jury roemt de complete, hedendaagse uitstraling en de bevlogenheid van de eigenaren

De Groene Winkel Ondernemer van het jaar in Zeist

Astrid Weidmann en Rudi Gerding van De Groene Winkel in Zeist zijn Ondernemer van het jaar in Zeist geworden. Tijdens het Business Event op maandagavond 10 maart wonnen ze de eerste prijs in de categorie Detailhandel en horeca. De jury onder leiding van notaris Jannes Haveman noemde De Groene Winkel 'het bewijs dat een biologische winkel ook een heel complete, hedendaagse en zelfs luxe uitstraling kan hebben'.

Het Business Event – een initiatief van de Gemeente Zeist- werd dit jaar voor het eerst georganiseerd. De avond werd gepresenteerd door Ruben Nicolai. De Groene Winkel is volgens de jury een zeer terechte winnaar in de categorie Detailhandel en horeca vanwege: "De aandacht voor- en kennis van de producten, het enthousiasme en de bevlogenheid van Rudi Gerding en Astrid Weidmann dat doet denken dat ze nog maar pas begonnen zijn en de biologische filosofie van het bedrijf: ècht eten staat centraal, die zeer eigentijds aan doet."


Rudi Gerding en Astrid Weidmann op het podium met de winnaars uit de andere categorieën.


Tijdens het Business Event waren er in totaal 9 genomineerden in drie categorieën: 'Jonge onderneming van het jaar', 'Detailhandel en horeca' en 'MKB, Industrie en Dienstverlening'. Duurzaamheid, echt ondernemerschap en innovatie waren belangrijke criteria bij de beoordeling van de uiteindelijke winnaar.

Voor meer informatie: www.degroenewinkel.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven