Expo Haarlemmermeer, 28-30 maart

Gaaf Groen Paviljoen op de Lente Tuin en Woonbeurs

Gaaf Groen is een unieke samenwerking aangegaan met de organisatie van de Lente Tuin en Woonbeurs van 28 tot en met 30 maart in de Expo Haarlemmermeer. "Met een Gaaf Groen Paviljoen bieden wij bedrijven met biologische, ecologische en authentieke producten diensten een plek om zich te presenteren en onze bezoekers te inspireren om duurzamer te kunnen leven. De beurshal van de Expo Haarlemmermeer werd voor de Floriade 2012 gebouwd en fungeert als locatie voor diverse evenementen. Groene evenementen zijn daar natuurlijk optimaal op hun plek", vertelt Bea Möllers van Gaaf Groen.

Gaaf Groen is in de lente van 2013 ontstaan vanuit de behoefde om kleine bedrijven een platvorm te bieden om zich aan de bewuste consument voor te stellen. De initiatiefnemers Bea Möllers en Lisa Nieuwenhuis zijn moeder en dochter. Begin 2013 hadden ze het idee om frisse en vrolijke evenementen met biologische, ecologische en authentieke producten en diensten te organiseren. Dat werd Gaaf Groen, een eigentijds en vlot concept voor markten, beurzen en festivals. De eerste editie van Gaaf Groen op 7 september in het Sportpaleis Alkmaar was meteen een groot succes. "De beurs trok meer dan 2000 bezoekers en de standhouders waren zeer tevreden."Daarna was er op zeer korte termijn de mogelijkheid om een wintermarkt in Egmond aan Zee te organiseren. "De wintermarkt was net zoals de beurs een mega succes. Bezoekers werden heel blij door het ruime en diverse aanbod duurzame producten en biologische voeding." Beide evenementen vinden in 2014 voor de tweede keer plaats, op dezelfde locatie, zie agenda op de homepage van www.gaafgroen.nl

Gaafgroen begint het seizoen 2014 met het Gaafgroene Paviljoen op de LTWB. De deelnemers staan steeds actueel op de website van de LTWB. Tot de deelnemers behoren onder andere Wereldzaden, De BolderikRood met Zwarte Stippen, The Beebox, Blooming Naturals, Van Bamboe, Geurenman Willem, Tuinkoken, De Portugees, Mandenmakerij de Kim, Natuurlijk AST, De Hooimaker, Gro Holland.

"Zo mooi kan het leven zijn als we samenwerken en elkaar inspireren. Gaaf Groen biedt hun deelnemers en bezoekers een platvorm om elkaar te leren kennen en plannen te maken voor een mooiere wereld. U bent hartelijk welkom om het Gaafgroen Paviljoen op de Lente Tuin en Woonbeurs te bezoeken. Graag ontvangen wij een mailtje met uw gegevens zodat we u op de beurs kunnen ontvangen", besluit Bea.

Voor meer informatie: info@gaafgroen.nl en www.gaafgroen.nl 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.