'Neem een kluit aarde mee!'

Tweede editie winterconferentie BD-Vereniging: 15 maart in Dronten

Op 26 februari hield de BD-Vereniging de winterconferentie in Merksplas. Van de veertig deelnemers hadden velen een kluit aarde meegebracht. Het gesprek daarover - met elkaar - vormde een enthousiasmerende inleiding op een dag vol informatie en uitwisseling over het thema 'Bodemvruchtbaarheid als vrucht van de landbouw'.
 
De tweede editie van deze jaarlijkse conferentie zal gehouden worden op zaterdag 15 maart, vanaf 10:00 uur op Warmonderhof in Dronten. Zowel de leden van de BD-Vereniging als niet-leden zijn uitgenodigd daarbij te zijn. Wil je zeker zijn van een plaats, meld je dan direct aan via deze link. Ook voor deze editie nodigen de organisatoren je uit zelf een kluit aarde mee te nemen van je bedrijf of tuin.
 
Aan de dag werken onder andere mee: Ruud Hendriks, Coen ter Berg, Jan Bokhorst, Derk Klein Bramel en Jos Verheul. De deelname is gratis voor beroepsleden. Anderen zijn welkom en betalen 48 euro voor de hele dag, inclusief koffie, thee, lunch en avondeten, plus de avondvertoning van de film Dansen met gehoornde dames. De details van het programma zijn te vinden op de website van de BD-Vereniging: www.bdvereniging.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven