Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

't Kempisch Landvarken komt met producten onder eigen label

Tholen - Bij 't Kempisch Landvarken zijn ze momenteel druk met het op de markt zetten van diverse vleesproducten onder eigen label. John van Lieshout en Arno Baijens produceren al een tijdje rookworsten voor Labeij Food, maar komen binnen een aantal weken ook met biologische worstenbroodjes onder eigen label van 't Kempisch Landvarken. Tevens gaan ze met vers vlees voor in de winkel aan de slag, waaronder hammen en droge ringworsten. "We hebben het label op de BioVak geïntroduceerd en kregen hier erg positieve reacties op. We kunnen niet wachten om van start te gaan met de leveringen", vertelt John van Lieshout.



Het Kempisch landvarken is afkomstig uit de Brabantse Kempen. John: "Dit was ooit een streek van woeste gronden. Vandaag de dag is het een prachtig gebied van uitgestrekte landerijen, bossen en lieflijke dorpjes, waar de mensen samen genieten van 't goede leven. De pure eenvoud van dit goede leven proef je ook terug op het bord. Want in De Brabantse Kempen worden eerlijke maar bovenal smakelijke producten nog met liefde en vakmanschap gemaakt. Zo ook 't Kempische Landvarken."

Hij geeft aan dat 't Kempische Landvarken de hele dag rondscharrelt in de ruime weides. Heerlijk soezen in de zon en op tijd een modderbad. Met goed voer dat voor minimaal 50% uit de streek komt. Zo geniet ook dit varken van 't goede leven." John geeft aan dat je dit terug kunt proeven in het vlees: "Het vlees is van uitstekende kwaliteit, met een smaak die door kenners zeer wordt gewaardeerd."

Voor meer informatie: www.kempischlandvarken.nl