
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- "Het is lente, en ons land kleurt wederom bruin"
- Henri Willig maakt kaas van biologische ezelinnenmelk
- Een half jaar of jaarrond aardbeien in het Nederlandse schap?
- Opschaling in de teelt van bio-champignons voor betere concurrentiepositie
- Onderzoek naar agroforestry op de agenda bij het ministerie van LNV
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Appetijt met bio-café van de partij op jubileumeditie Lotus
Appetijt Natuurvoeding & Gezondheid staat dit jaar voor de veertiende keer met een groot biologisch café op de Lotusbeurs en is daarmee voor veel vaste bezoekers een vertrouwd adresje voor een hapje en een drankje. Ook nieuwe bezoekers waarderen al snel het ruime assortiment aan gezond en lekker eten en drinken.
Op het menu staan dit jaar onder andere belegde broodjes en wraps, sushi's, soep, hartige en zoete taarten, cakes, saucijzenbroodjes. Veel gerechten zijn 100% plantaardig/vegan, daarnaast worden ook gerechten met 'goede' vis (wilde zalm, skipjack-tonijn) aangeboden.
Appetijt heeft sinds 2011 het Horeca-certificaat van Skal, als gecertificeerd biologisch cateringbedrijf met minimaal 80% biologische inkoop, voor de bezoekers van de beurs een garantie voor bio-kwaliteit.
Verder is het goed om te weten dat het verpakkingsmateriaal voor eten en drinken biologisch afbreekbaar is en als gft-afval wordt afgevoerd. U kunt daarbij helpen door het na gebruik in de juiste – groene – kliko te werpen.
Zondag 16 maart staat Appetijt met een groot team tot uw dienst, u bent van harte welkom.
Voor meer informatie: www.lotusbeurs.nl en www.appetijt.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport
- 2023-01-10 "Klimaatlabels hebben sterke invloed op duurzame voedselkeuze"
- 2023-01-10 Anne&Max wil vestiging in Leeuwarden openen
- 2023-01-05 Instock redde meer dan 400.000 kilo voedsel in 2022
- 2023-01-05 Omzet Sligro Food Group weer boven niveau pre-Covid
- 2023-01-03 Drees Peter van den Bosch vertrekt als Algemeen Directeur Hutten
- 2022-12-23 André Brouwer draagt zijn werk voor EKO-keurmerk Horeca over
- 2022-12-23 Provincie Brabant zet in op 50% biologische bedrijfscatering
- 2022-12-08 Bio- en ecoproducten van Nutribel nieuw bij QSTA
- 2022-11-16 Naturland pleit voor ten minste 50% biologisch in kinderdagverblijven, scholen en kantines
- 2022-11-15 Boeren die duurzaam produceren hebben streepje voor bij cateraar Hutten
- 2022-11-14 Overweldigend veel animo voor investeringsronde SLA