Appetijt met bio-café van de partij op jubileumeditie Lotus

Nog even en dan barst het feest los. Dan vindt namelijk de 30ste editie van Lotus plaats. Dertig edities spiritualiteit, opleidingen, vernieuwing, gezondheid en zingeving. En al dertig keer de drukst bezochte spirituele beurs van Nederland. Op zondag 16 maart bent u natuurlijk van harte welkom om dit te komen vieren.

Appetijt Natuurvoeding & Gezondheid staat dit jaar voor de veertiende keer met een groot biologisch café op de Lotusbeurs en is daarmee voor veel vaste bezoekers een vertrouwd adresje voor een hapje en een drankje. Ook nieuwe bezoekers waarderen al snel het ruime assortiment aan gezond en lekker eten en drinken.

Op het menu staan dit jaar onder andere belegde broodjes en wraps, sushi's, soep, hartige en zoete taarten, cakes, saucijzenbroodjes. Veel gerechten zijn 100% plantaardig/vegan, daarnaast worden ook gerechten met 'goede' vis (wilde zalm, skipjack-tonijn) aangeboden.Appetijt heeft sinds 2011 het Horeca-certificaat van Skal, als gecertificeerd biologisch cateringbedrijf met minimaal 80% biologische inkoop, voor de bezoekers van de beurs een garantie voor bio-kwaliteit.

Verder is het goed om te weten dat het verpakkingsmateriaal voor eten en drinken biologisch afbreekbaar is en als gft-afval wordt afgevoerd. U kunt daarbij helpen door het na gebruik in de juiste – groene – kliko te werpen.

Zondag 16 maart staat Appetijt met een groot team tot uw dienst, u bent van harte welkom.

Voor meer informatie: www.lotusbeurs.nl en www.appetijt.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.