Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioToko nu ook in kantine van de WUR

Tholen - Vanaf deze week staat BioToko met een kraam in het Forum-gebouw van Wageningen Universiteit. Dit gebeurt wederom binnen het We Canteen-concept, in samenspraak met de vaste cateraar Cormet. Frank Loef van BioToko uit Zutphen vertelt dat de verwachtingen hooggespannen zijn: "Zeker gezien de vele buitenlandse studenten verwachten we dat het een succes wordt. Ook in Wageningen serveren we weer onze inmiddels bekende wokbak met hierin witte- of volkoren basmati/jasmijnrijst, Oosters gekruide gehaktballetjes of Tahu-Tempeh en Sajur Kerrie of Sambal Boontjes. Nieuw is de Turkey Ketjap, een prijsgunstige variant op de Ajam Ketjap."

De eerste reacties zijn in ieder geval goed, zo vertelde Frank dinsdagmiddag vanaf de campus: "Het was meteen al heel druk. De studenten geven nu al aan dat ze niet willen dat we ooit nog weggaan. Ze zijn blij dat er nu eindelijk biologisch eten verkrijgbaar is en ook meer variatie in glutenvrij."


BioToko op de WUR.

Hogeschool Arnhem Nijmegen

Afgelopen herfst stond BioToko 38 keer in de kantine van de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen) in Nijmegen. Dit is een kantine waar duizenden studenten voorbijkomen. "Wij deden dat in combinatie met We Canteen. We Canteen is onlangs nog onderscheiden als Winnaar 'Meest Innovatieve Catering Concept 2013' bij de Misset Catering Awards."



Frank Loef kan overigens ook bekend maken dat de plek in de HAN een permanent karakter zal krijgen. "Er komt een vaste plek, waar vier cateraars elkaar wekelijks afwisselen. BioToko is er hier één van. Meerdere hogescholen hebben interesse om dit zo te gaan inrichten."



Voor meer informatie: www.biotoko.nl