Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Dit vlees is boterzacht"

Commandeur: 21 dagen gerijpt Limousin-vlees speerpunt tijdens BioVak

Tholen - Commandeur Ekovlees zal tijdens de BioVak diverse nieuwe producten gaan presenteren. Het speerpunt zal het 21 dagen gerijpt Limousin-vlees zijn, zo vertelt Albert Roozendaal van Commandeur Ekovlees. "Dit is vlees van hoge kwaliteit dat tot de top van het biologische vleessegment behoort. We laten het vlees extra lang doorrijpen, wat het vlees nog malser maakt. Het vlees is boterzacht. In de verpakking wordt het vlees omsloten door skinpack, waardoor het langer houdbaar is", aldus Albert.



In de stand van Commandeur Ekovlees kunt u zich ook laten informeren over de nieuwe verpakking van de biologische paté. Tevens zal Commandeur diverse nieuwe producten laten proeven. "Het gaat hierbij om verschillende vlugklaar-producten. Deze producten nemen in de reguliere retail al een enorme vlucht. Wij verwachten dat deze trend zich binnenkort ook in de natuurvoedingswinkels zal aandienen. Daarom blijven wij op dit gebied innoveren en zullen we diverse convenience-ovenproducten laten proeven tijdens de BioVak. We zijn erg benieuwd naar de reacties."



Deze proeverij wordt samen met De Weerd Specerijen georganiseerd. "We hebben de convenience-producten samen met hen ontwikkeld. Aan de hand van de reacties op de proeverij zullen we gaan bepalen welke producten we op de markt gaan introduceren."

Klik hier voor de brochure van het Limousin-vlees.

Voor meer informatie:

Albert Roozendaal
Commandeur Ekovlees

Hand-Eg 3
1648 GD De Goorn
06 53543526
[email protected]
www.commandeurekovlees.nl

Gerelateerde artikelen → Zie meer