
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- In memoriam Harmen Peters
- René Groenen en Gineke de Graaf nemen afscheid van biologisch-dynamische boerderij De Beersche Hoeve
- Fotoreportage: Bio-producenten op PLMA 2023
- "Diversiteit is altijd beter dan een monocultuur"
- Meer natuur, beter voor dierenwelzijn: maar boer Gerjo Koskamp kan het niet alleen
Top 5 - afgelopen maand
Nieuwe smaak Raw Food crackers: Zeewier
Biobites viert 1-jarig bestaan
Simone van der Heide-oprichtster van Biobites vond het na een jaar tijd worden voor een nieuwe smaak. De andere vier smaken worden inmiddels goed verkocht in diverse winkels in Nederland en België en via een aantal webshops.
"We zijn momenteel nog niet in heel Nederland vertegenwoordigd, maar daar streven we wel naar", aldus Simone van der Heide. Volgens haar is de tijd rijp voor dit soort producten. Steeds meer consumenten zijn op zoek naar gezonde alternatieven als glutenvrij, en nu dan ook de Raw Food-producten. Raw Food biedt toch net dat beetje extra. Omdat de producten niet op een hoge temperatuur zijn verhit, maar slechts op 40C blijven de meeste vitaminen, mineralen en enzymen behouden. Het product biedt dan ook een meerwaarde voor je gezondheid en dat is wat mensen zoeken. Daarnaast is de smaak ook erg goed en bestaat het uit 100% biologische ingrediënten.
Vanwege haar achtergrond in de natuur- en voedingskunde is Simone steeds op zoek naar ingrediënten die een gezonde bijdrage kunnen leveren. Voor de nieuwe smaak is dan ook gekozen voor zeewier. Zeewier is een van de rijkste bronnen van chlorofyl en bevat veel mineralen en jodium. Hiervan krijgen de meesten onder ons echter veel te weinig binnen. Veel mensen weten inmiddels dat het ontzettend gezond is, maar vinden het moeilijk om het in de keuken te gebruiken. Vandaar deze smakelijke nieuwe cracker.
Wilt u meer weten over het bedrijf Biobites of voor uw winkel crackers bestellen, neem dan contact op met Simone van der Heide: 045 2054448, info@biobites.eu en
www.biobites.eu.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-30 Waitrose lanceert eerste eigen merk Fairtrade biologische kokosolie in het Verenigd Koninkrijk
- 2023-05-26 Amandelpasta en gemengde notenpasta in grote 'jubileumpotten'
- 2023-05-24 Brits chocolademerk maakt comeback op de Europese markt
- 2023-05-19 Biologische teelt in crisis, maar consumptie richt zich wel op milieuvriendelijke alternatieven
- 2023-05-09 Demeter-honing maakt rentree op Nederlandse markt
- 2023-05-09 EU en Tradin Organic stimuleren regeneratieve biologische cacaoproductie in Sierra Leone
- 2023-05-04 Nieuwe biologische soepen in wereldse smaken
- 2023-04-20 Zeilschip de Tres Hombres levert 12 ton biologische Trinitario cacaobonen af in Amsterdam
- 2023-04-13 Alnatura nieuw in de Nederlandse winkelschappen
- 2023-04-05 Paastrends: Halve eitjes en paaseitabletten
- 2023-03-31 Nieuw: hagelslag voor in het zelftapsysteem
- 2023-03-29 Fairtrade bio-chocolademerk in nieuw jasje en nu ook Praliné blocs
- 2023-03-24 "Ik kijk nu volledig anders tegen een zak sesamzaad aan"
- 2023-03-23 "Het verhaal van onze familie is verweven met deze pastafabriek"
- 2023-03-22 Nieuwe Less Sugar chocoladepasta's nu verkrijgbaar
- 2023-03-20 "Eigenlijk draait meesterschap om passie en liefde voor het product en hoe dat tot stand komt"
- 2023-03-16 "De nieuwe bananenbroodmixen passen heel goed bij de doelgroep"
- 2023-03-15 Nieuwe linzenmiso en Mikawa mirin
- 2023-03-09 "We gaan nog opvallender vermelden dat we geen suiker- en zoetstoffen toevoegen"
- 2023-03-01 Waarom scoren biologische producten vaak slecht in producttesten?