Nieuwe smaak Raw Food crackers: Zeewier

Biobites viert 1-jarig bestaan

Biobites produceert sinds een jaar Biologische Raw Food-producten waaronder een viertal crackers. De crackers vinden niet alleen aftrek onder de zogenaamde Rawfoodisten maar zijn ook uitermate geschikt voor mensen die geen gluten, lactose, soja of suikers willen consumeren. En uiteraard voor veganisten, een steeds groter wordende groep in Nederland. Daarnaast is het een goed alternatief voor diegenen die minder of geen brood willen eten en aanhangers van het paleodieet. Ze zijn namelijk een bron van goed opneembare eiwitten. Dat de crackers geheel biologisch zijn spreekt uiteraard vanzelf.Simone van der Heide-oprichtster van Biobites vond het na een jaar tijd worden voor een nieuwe smaak. De andere vier smaken worden inmiddels goed verkocht in diverse winkels in Nederland en België en via een aantal webshops.

"We zijn momenteel nog niet in heel Nederland vertegenwoordigd, maar daar streven we wel naar", aldus Simone van der Heide. Volgens haar is de tijd rijp voor dit soort producten. Steeds meer consumenten zijn op zoek naar gezonde alternatieven als glutenvrij, en nu dan ook de Raw Food-producten. Raw Food biedt toch net dat beetje extra. Omdat de producten niet op een hoge temperatuur zijn verhit, maar slechts op 40C blijven de meeste vitaminen, mineralen en enzymen behouden. Het product biedt dan ook een meerwaarde voor je gezondheid en dat is wat mensen zoeken. Daarnaast is de smaak ook erg goed en bestaat het uit 100% biologische ingrediënten.

Vanwege haar achtergrond in de natuur- en voedingskunde is Simone steeds op zoek naar ingrediënten die een gezonde bijdrage kunnen leveren. Voor de nieuwe smaak is dan ook gekozen voor zeewier. Zeewier is een van de rijkste bronnen van chlorofyl en bevat veel mineralen en jodium. Hiervan krijgen de meesten onder ons echter veel te weinig binnen. Veel mensen weten inmiddels dat het ontzettend gezond is, maar vinden het moeilijk om het in de keuken te gebruiken. Vandaar deze smakelijke nieuwe cracker.Wilt u meer weten over het bedrijf Biobites of voor uw winkel crackers bestellen, neem dan contact op met Simone van der Heide: 045 2054448, info@biobites.eu en
www.biobites.eu.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.