EkoPlaza komt met zorgverzekering

De biologische supermarkt EkoPlaza komt met zorgverzekering voor mensen met een gezonde levensstijl. Het bedrijf gaat samen met Avéro Achmea en speciaal voor klanten met een EkoPlaza-voordeelkaart, een zorgverzekering voor mensen met een gezonde levensstijl aanbieden. EkoPlaza-klanten ontvangen een 'flinke' korting op zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering, zegt de keten in zijn laatste nieuwsbrief aan klanten.

Besteding

Daarnaast ontvangt elke premiebetalende verzekerde met een EkoPlaza-voordeelkaart in 2014 maandelijks een tegoed van 5 euro. Dit kunnen klanten besteden in één van de 65 EkoPlaza-winkels. Onder nieuwe aanmeldingen worden 100 consulten in de praktijk van voedingscoach Richard de Leth verloot en elke nieuwe verzekerde krijgt het boek De Hormoonfactor van coach Ralph Moorman.

Gezonder

De biologische supermarkt zegt korting te kunnen bieden op de verzekering omdat uit wetenschappelijk onderzoek onder ruim 4.000 klanten zou blijken dat EkoPlaza-klanten significant gezonder leven dan de gemiddelde Nederlander.

Bron: Levensmiddelenkrant


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.