Wil zich gaan inzetten voor dieren

"Finaliste Miss Nederland: "Ik eet alleen nog biologisch vlees"

De Enschedese Maartje Rinket staat met twaalf andere meiden in de finale van Miss Nederland. De finale zal zondag 8 december plaatsvinden in Hilversum. Er zijn twee titels te winnen: één meisje gaat door voor de verkiezing Miss Universe en een ander voor Miss World. Als Maartje wint wil ze het liefst naar de finale voor Miss World. "Die zet zich in voor goede doelen. Ik ben begaan met mensen en dieren. Ik ben een behulpzaam, rustig type en luister graag naar wat iemand te zeggen heeft. Vandaar dat die titel mij het meest aanspreekt. Miss Universe is meer van de glitter en glamour, ook leuk natuurlijk!"

Maartje is een tijd gestopt met het eten van vlees. "Ik eet zelf alleen nog biologisch vlees. Als ik Miss World word, dan ga ik me inzetten voor dieren. Iedereen zou bewuster moeten zijn van het vlees dat je koopt. Als vleeseters geconfronteerd worden met de leefomstandigheden van bijvoorbeeld sommige kippen, dan denken ze er al snel net zo over als ik."

Bron: Twents Volksblad


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.