Vitals introduceert 9 biologische voedingssupplementen

Steeds meer mensen kiezen voor biologische voeding en ook aan kwalitatieve voedingssupplementen geeft men steeds meer geld uit. Beide trends hangen samen met het toenemende bewustzijn van het belang van gezond eten. Het juiste moment volgens Vitals om voor de consument biologische voedingssupplementen te ontwikkelen. En zo verschenen onlangs Vitamine B Complex, Vitamine C, Vitamine D, True Superfood, Groene Thee Extract, Rode Gist Rijst, MI-7 paddenstoelencomplex, Teunisbloemolie en Borageolie.

Waarom biologisch

De actieve ingrediënten van biologische voedingssupplementen zijn gegarandeerd van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch gefabriceerd. De grondstof voor de capsules en poeders wordt gewonnen uit biologische voeding. Daarnaast wordt bij de productie zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens.

In allerlei voorschriften is vastgelegd wat onder biologisch wordt verstaan. Er worden onder andere geen chemische gewasbeschermingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen gebruikt. Het instituut Skal Biocontrole controleert of de voorschriften worden nageleefd en of een product biologisch genoemd mag worden. Biologische producten zijn herkenbaar aan de code NL-BIO-01 en het Europese biologische keurmerk. Vitals is gecertificeerd door Skal om biologische producten te mogen verkopen.

Biologische voedingssupplementen zijn lang niet altijd verkrijgbaar, technisch haalbaar of betaalbaar. Vandaar dat u het niet veel ziet. Maar waar mogelijk en wenselijk probeert Vitals dit te realiseren.

Nieuw etiket

Om het biologische karakter van deze nieuwe serie te onderstrepen is een geheel nieuw etiket ontwikkeld. De frisse en natuurlijke stijl staat prachtig op het schap en spreekt de bewuste consument zeer aan.

Vitamine B Complex
Uit guave, citroen en heilige basilicum, met 400 mcg foliumzuur.

De gebruikte gewassen bevatten van nature B-vitaminen. B-vitaminen in natuurlijke vorm worden vaak beter opgenomen. Vitamine B2, B3, B5, B6 en foliumzuur helpen onder andere bij vermoeidheid. En B1, B3, B6 en foliumzuur zijn goed voor de gemoedstoestand.

60 capsules - 34,95 euro

Vitamine C 250 mg
Hoogst gedoseerde biologische vitamine C van Nederland.

Het extract uit amla fruit (Indiase kruisbes) levert 250 mg vitamine C per capsule én 50 mg bioflavonoïden, die de opname van vitamine C verbeteren. Vitamine C is onder andere goed voor uw weerstand, bloedvaten, huid en botten.

60 capsules - 28,95 euroVitamine D 1000 ie
Uit paddenstoelen.

Dit supplement bevat de hele paddenstoel ('whole food') en is dus van plantaardige oorsprong. Vitamine D ondersteunt onder andere het immuunsysteem en is belangrijk voor sterke botten en tanden. Daarnaast verhoogt het de opname van calcium in de botten.

60 capsules - 24,95 euro

True Superfood
100% natuurlijk raw food, geen goedkoop vulmateriaal, geen hulpstoffen, geen gentechniek.

True Superfood is een unieke superfoodmix van groente, fruit, paddenstoelen, kiemen en greens en de ideale basis voor uw dagelijkse smoothie. Een sachet komt ongeveer overeen met twee koppen verse supervoeding.

30 sachets - 39,95 euro
60 sachets - 64,95 euro

Groene Thee Extract
Hooggedoseerd cafeïnevrij extract uit biologisch geteelde theebladeren.

Dit product bevat een hoog gehalte aan catechinen (waaronder EGCG), de werkzame stoffen uit de theeplant. Groene thee ondersteunt het behoud van een gezond gewicht en is goed voor hart en bloedvaten.

60 capsules - 34,95 euro

Rode Gist Rijst
Met 10 mg monacoline K per dagdosering van 4 capsules, voor een verantwoord cholesterolgehalte.

Vitals Rode Gist Rijst wordt in Europa geproduceerd volgens zeer strenge kwaliteitsnormen. De basis voor dit product is biologisch geteelde rijst.

120 capsules - 34,95 euro

MI-7 paddenstoelencomplex
MI-7 staat voor Mycelium Immuno Complex van 7 paddenstoelen.

De capsule bevat de mycelia (schimmeldraden) van de Agaricus, Cordyceps, Maitake, Reishi, Lion's Mane, Zhu Ling en Turkey Tail. MI-7 bevat 100 mg van elke paddenstoel. Agaricus en Reishi zijn goed voor het immuunsysteem.

60 capsules - 34,95 euro

Teunisbloemolie
500 mg, koudgeperst.

Teunisbloemolie bevat gamma-linoleenzuur (GLA), een onverzadigd omega 6-vetzuur. Teunisbloemolie ondersteunt onder andere de normale en regelmatige vrouwelijke cyclus, maar ook een gezonde huid. De olie wordt gewonnen uit biologisch geteelde zaden van de teunisbloem.

100 softgels - 21,95 euro

Borageolie
500 mg, koudgeperst

Borageolie bevat gamma-linoleenzuur (GLA), een onverzadigd omega 6-vetzuur. In elke softgel zit 500 mg borageolie waarvan 100 mg GLA. De olie wordt gewonnen uit biologisch geteelde bernagiezaden.

100 softgels - 24,95 euro

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.