Biologisch, lekker, compleet en makkelijk

Natuurwinkel serveert het stressloze kerstdiner

Met de kerst in aantocht heeft Natuurwinkel een unieke kerstactie bedacht. Lekker biologisch eten met een compleet 3-gangen menu voor nog geen 13 euro per persoon. En klanten hebben ook nog keuze uit een vegetarische of een vis/vleesdiner.

Een overheerlijk en makkelijk te bereiden 3-gangen menu zonder stress over de juiste menukeuze, of je alle boodschappen in huis hebt, hoe lang je moet wachten voor de kassa en of de bereiding wel helemaal goed zal gaan. Dit jaar dus geen stress; dit jaar gaan we genieten.

"Het idee achter de kerstactie is om de consument weer vertrouwd te maken met al het lekkers v/d Natuur, met oeroude groenten en typische kerstgerechten. Producten met een overheerlijke smaak, verrassend en vooral spraakmakend. Het voordeel van deze kerstbox? Snel en makkelijk boodschappen doen, geen stress over het kerstmenu en tijdens de kerstdagen tijd om met aandacht lekker bij te praten met al je gasten", aldus Petra van der Linden.

De kerstboxen zijn uitzonderlijk goed gevuld. Het water loopt je in de mond bij het lezen van deze gerechten. Een kleine greep uit het aanbod: Rundercarpaccio, pompoensoep met mascarpone, zalmfilet met pesto, vergeten groenten (zoals pastinaak en aardpeer), gevulde portabello met geitenkaas en honing, aardappelgratin met scarmoze en als dessert vanillemouse.In de periode van 25 november 2013 tot en met 21 december 2013 kan men sparen voor een korting van 10 euro op deze 2-persoons kerstboxen. En men mag zoveel kerstboxen sparen als ze willen. Als klanten onverhoopt meer gasten ontvangen dan dat ze kunnen sparen aan boxen is er ook geen probleem. Ze kunnen de boxen ook zonder spaarkaart in de Natuurwinkel kopen.

Kijk voor meer informatie over deze actie op deze pagina.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.