De wekker... terug van weggeweest

Nieuw: de Maizy - een eco-friendly wekker

Met de opkomst van mobiele telefonie werd de oude, vertrouwde wekker in veel slaapkamers vervangen door de wekfunctie van de gsm. Maar nu we dagelijks tientallen sms’jes, tweets en WhatsApp'jes ontvangen en smartphones dag en nacht door blijven piepen, is een nieuwe revolutie in aantocht: de terugkeer van de wekker. Alleen dan wel een wekker in een modern jasje. Het Franse designmerk Lexon brengt de rust in de slaapkamer terug met drie coole designwekkers, waaronder de eco-friendly Maizy.

De terugkeer van de wekker

Wie zijn smartphone als wekker gebruikt, zal de volgende situaties ongetwijfeld herkennen: je telefoon staat per ongeluk op de trilfunctie waardoor je de wekker niet hoort of je gsm gaat 's nachts uit omdat de batterij niet voldoende opgeladen is. Daarnaast worden vele mensen 's nachts gestoord door piepjes van berichten van feestvierende vrienden of familie die op wereldreis zijn en geen rekening houden met de verschillende tijdzones en alle fotokiekjes gezellig 's nachts doorsturen. Kortom… wat de reden ook mag zijn, de wekfunctie van de moderne smartphone is verre van ideaal. Wie toch uitgeslapen op school of op kantoor wil komen, stapt weer over op een 'echte' wekker.


Maizy

Bijzonder is de witte Maizy, een kleine analoge wekker gemaakt van polymelkzuur (gerecycleerd mais) met een lichtgevend kader. Polymelkzuur is biologisch afbreekbaar en dus een duurzaam alternatief voor traditioneel plastic. Op de bovenkant van de leuke Maizy is bovendien een mini-zonnepaneel bevestigd: zeer eco friendly dus.

Over Lexon-design.nl

Al meer dan 20 jaar maakt het Franse merk Lexon awardwinnende designproducten die het leven veraangenamen. Getalenteerde designers van over de hele wereld ontwerpen creatieve horloges, elektronica, bagage en accessoires voor wereldwijd gebruik. Nederlandse liefhebbers van het Franse merk kunnen terecht bij de webshop Lexon-design.nl voor de mooiste wekkerradio's, tassen, horloges, bureauaccessoires, eco friendly items en design gadgets. De meeste producten zijn op voorraad en worden binnen 24 uur verzonden.

Klik hier
voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven