Bio+ introduceert Mozzarella

Het assortiment van Bio+ is uitgebreid met een originele biologische Mozzarella. Het is een echte authentieke Italiaanse Mozzarella gemaakt op basis van gepasteuriseerde koemelk en geproduceerd in Italië. De Bio+ Mozzarella is een verse 40+ kaas en verpakt in een zakje van 125 gram.

Deze Italiaanse kaassoort, met een lange traditie, is een veel gebruikte smaakmaker voor zowel koude als warme gerechten. Van dunne plakjes voor op een pizza tot aan blokjes door een salade. Mozzarella is wit van kleur, romig, elastisch, halfzacht en een beetje vezelig. Traditioneel wordt mozzarella veel gegeten met tomaat, basilicum en een olijfolie.


Zijerveld

Zijerveld is licentiehouder van Bio+ en al meer dan een eeuw bezig met de productie van kaas. Zijerveld heeft een uitgebreid assortiment welke zij leveren vanuit hun huisvestiging in Bodegraven. Voor meer informatie over Zijerveld kijk op www.zijerveldfood.nl.

Bio+

Bio+ biedt met meer dan 300 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf een oplossing voor ieder eetmoment. Bio+ was in de afgelopen 3 jaar het snelst groeiende merk in het supermarktkanaal. Voor meer informatie over Bio+ kijk op www.bio-plus.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven