Deze Italiaanse kaassoort, met een lange traditie, is een veel gebruikte smaakmaker voor zowel koude als warme gerechten. Van dunne plakjes voor op een pizza tot aan blokjes door een salade. Mozzarella is wit van kleur, romig, elastisch, halfzacht en een beetje vezelig. Traditioneel wordt mozzarella veel gegeten met tomaat, basilicum en een olijfolie.

Abonneren
Vacatures
- Leidinggevende snijderij
- Fruitteler / gewasverzorger boomkwekerij
- Teeltspecialist
- Accountmanager
- Agrarisch medewerker - Veredeling
- Logistiek Medewerker Groenten en Fruit
- Teler - Teeltspecialist - Hoofd Teelt - Head Grower
- Teamleider Productie
- Productiemedewerker
- Medewerker Sales Support
Top 5 - gisteren
- "Ik kijk nu volledig anders tegen een zak sesamzaad aan"
- "Met drie-eenheid soda, groene zeep en schoonmaakazijn kan je alle schoonmaakklussen aan"
- "Meer wederzijds begrip Tweede Kamerleden in voedseldebat na filmvertoning"
- Omschakeling van biologisch legpluimvee naar scharrel of vrije uitloop moet gemeld worden bij Skal en COKZ
- Definitieve uitslag waterschapsverkiezingen bekend
Top 5 - afgelopen week
- Is rauwe melk kefir de nieuwe superdrank?
- Voorstel bio-boeren moet forse daling consumentenprijs mogelijk maken
- Radicaal, biologisch en dynamisch
- Nieuwe lijn met biologische bakkerijproducten van Nederlandse bodem: Driekant Vitale Voeding
- Cornelis Mosselman zamelt geld in om producten te doneren aan Voedselbank
Top 5 - afgelopen maand
- Wetenschappelijke studie toont aan dat synthetische bestrijdingsmiddelen gevaarlijker zijn dan natuurlijke middelen
- Is rauwe melk kefir de nieuwe superdrank?
- Vogelgriepvaccin stapje dichterbij
- Voorstel bio-boeren moet forse daling consumentenprijs mogelijk maken
- Fotoreportage: Nederlandse exposanten op Biofach/Vivaness 2023
Bio+ introduceert Mozzarella
Deze Italiaanse kaassoort, met een lange traditie, is een veel gebruikte smaakmaker voor zowel koude als warme gerechten. Van dunne plakjes voor op een pizza tot aan blokjes door een salade. Mozzarella is wit van kleur, romig, elastisch, halfzacht en een beetje vezelig. Traditioneel wordt mozzarella veel gegeten met tomaat, basilicum en een olijfolie.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-23 Twee keer zilver voor ERF-1: met biologische Karneboter en Boeren Hangop
- 2023-03-21 Twee bronzen medailles voor Weerribben Zuivel
- 2023-03-21 Koeiendans op biodynamische boerderij Veld en Beek in Doorwerth
- 2023-03-21 Drentse Aa wordt Ommelanden Zuivel
- 2023-03-20 Nieuwe eigendoms- en pachtvormen voor landbouwgrond: Een stimulans voor een meer grondgebonden melkveehouderij?
- 2023-03-20 Melkveehouders plantten 20.000 bomen voor gezonde koeien, biodiversiteit en klimaat
- 2023-03-20 Cum Laude Awards: 1 keer goud en 2 keer zilver voor Raw Milk Company
- 2023-03-15 Is rauwe melk kefir de nieuwe superdrank?
- 2023-03-14 Onderzoekers: Koeien reguleren temperatuur via hoorns
- 2023-03-13 Kruidenrijk grasland verhoogt gehalte onverzadigde omega-3 vetzuren in melk
- 2023-03-09 Vlaams akkoord voor nieuw Mestactieplan erkent voordelen biologische landbouw
- 2023-03-07 Overschot aan biologische melk in Duitsland
- 2023-03-07 Klacht over verpakking van Kalverliefde melk bij Reclame Code Commissie
- 2023-03-06 Melkprijs Eko-Holland in maart met €0,75 omlaag
- 2023-03-03 Koekaasvariant maakt 'kaasfonduo' compleet
- 2023-03-03 "De boer merkt nu als eerst dat er iets moet veranderen, maar we zijn allemaal aan de beurt"
- 2023-03-02 Boek Dierethiek en veehouderij verschenen
- 2023-03-01 Kalverliefde, Oranjehoen en een mobiele melkrobot vallen in de prijzen
- 2023-02-28 Arla-melkprijs daalt in maart met 4 eurocent
- 2023-02-27 Bio-garantieprijs FrieslandCampina blijft in maart gelijk