Deze Italiaanse kaassoort, met een lange traditie, is een veel gebruikte smaakmaker voor zowel koude als warme gerechten. Van dunne plakjes voor op een pizza tot aan blokjes door een salade. Mozzarella is wit van kleur, romig, elastisch, halfzacht en een beetje vezelig. Traditioneel wordt mozzarella veel gegeten met tomaat, basilicum en een olijfolie.
Abonneren
Vacatures
Bio+ introduceert Mozzarella
Het assortiment van Bio+ is uitgebreid met een originele biologische Mozzarella. Het is een echte authentieke Italiaanse Mozzarella gemaakt op basis van gepasteuriseerde koemelk en geproduceerd in Italië. De Bio+ Mozzarella is een verse 40+ kaas en verpakt in een zakje van 125 gram.
Deze Italiaanse kaassoort, met een lange traditie, is een veel gebruikte smaakmaker voor zowel koude als warme gerechten. Van dunne plakjes voor op een pizza tot aan blokjes door een salade. Mozzarella is wit van kleur, romig, elastisch, halfzacht en een beetje vezelig. Traditioneel wordt mozzarella veel gegeten met tomaat, basilicum en een olijfolie.
Deze Italiaanse kaassoort, met een lange traditie, is een veel gebruikte smaakmaker voor zowel koude als warme gerechten. Van dunne plakjes voor op een pizza tot aan blokjes door een salade. Mozzarella is wit van kleur, romig, elastisch, halfzacht en een beetje vezelig. Traditioneel wordt mozzarella veel gegeten met tomaat, basilicum en een olijfolie.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-26 Vergaderen met uitzicht op biologische schapen
- 2023-09-26 Bio-kaas met 3 sterren Beter Leven keurmerk nu ook voor de speciaalzaken beschikbaar
- 2023-09-19 Berichten over toename 'megastallen' vergelijking appels met peren
- 2023-09-15 Wales riskeert honderden duurzame bedrijven door schrappen steun voor biologische landbouw
- 2023-09-11 Melkveehouderij komt met visie voor de toekomst
- 2023-09-11 "Onze boerderij is een historische voedselplek met focus op de toekomst"
- 2023-09-08 Biologisch melkveebedrijf Van Schriek opent nieuwe potstal met succesvolle open dag
- 2023-09-08 Blije Koe zuivel start succesvolle crowdfunding om transitie naar ethische melkveehouderij door te zetten
- 2023-09-07 Aldi meldt eerste positieve resultaten van project Kruidenrijk Grasland
- 2023-09-06 Melkprijs Eko-Holland blijft ook in september gelijk
- 2023-09-05 Sector wil naar kunstmestvrije melkveehouderij
- 2023-09-04 Melkprijzen Eko-Holland blijven gelijk voor september 2023
- 2023-09-04 Zelfs in geschikt grasland groeien te weinig kievitskuikens op
- 2023-09-01 Primeur: lokaal geproduceerde biologische kaas gelanceerd in Indonesië
- 2023-08-31 Nieuwste roodflora kaas: Antonius Abt
- 2023-08-31 Arla Foods-melkprijs blijft ook in september 2023 ongewijzigd
- 2023-08-30 OpdeHim na koerswijziging verder met slechts 15 koeien
- 2023-08-28 Ook Friese geitenhouder merkt dat biologisch boeren niet voor iedere boer rendabel is
- 2023-08-28 FrieslandCampina-garantieprijs biologische boerderijmelk daalt met 1,25 euro
- 2023-08-25 Petjes en shirts voor Organic Valley-fans