"Veel waardering voor de vrolijke uitstraling"

Glutenvrij voor iedereen: Roley's breidt assortiment uit

Tholen - Glutenvrij hoeft niet saai te zijn. Dat bewijst Market Endeavour met het merk Roley's. Maandagavond 4 november hebben klanten van Natudis en Kroon kennis kunnen maken met de nieuwe productlijn van Roley's. Tijdens de Kerstproeverij v/d Natuur op landgoed Mariënwaerdt konden zij onder meer proeven van diverse glutenvrije biologische taarten. "Er werd erg enthousiast gereageerd op onze nieuwe lijn. Zo is er veel waardering voor de smaak en de vrolijke uitstraling van de producten", vertelt Charles Deacon van Market Endeavour.

Charles benadrukt dat Market Endeavour met de vernieuwde glutenvrije lijn wil laten zien dat ook mensen met coeliakie volop kunnen genieten van het leven. "Wij vinden het belangrijk dat iemand met een glutenallergie op zijn of haar verjaardag gewoon samen met de gasten van dezelfde lekkere taart eten. Glutenvrij voor iedereen is dan ook niet voor niets het motto van Roley's."De nieuwe lijn is samen met versgroothandel Kroon ontwikkeld en bestaat uit onder meer diverse taarten (kersentaart, appeltaart en bavarois) en twee diepvriesbroden (van Teff en haver). "Ook zijn er nu snacks van Roley's, waaronder hamburgers en gehaktballen."


De kersenvlaai.

De taarten van Roley's zijn overigens niet alleen glutenvrij. De appel- en kersentaart zijn namelijk ook lactosevrij en de kersentaart is daarbovenop zelfs suikervrij. "Daarvoor is veel waardering voor", aldus Charles. Naast de taarten kon men tijdens de Kerstproeverij ook proeven van de banketstaaf en kerstkransjes van Roley's.

Het oude assortiment van Roley's is overigens ook uitgebreid, met onder meer bagels. En de producten zijn van een nieuwe verpakking voorzien.


Bagels en haverbrood.

Voor meer informatie:

Charles Deacon
Market Endeavour
Leusderweg 252
3817 KH Amersfoort
033 4630165
c.deacon@marketendeavour.nl
www.roleys.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.