Fairtrasa opent verkoopkantoor in Hamburg

Fairtrasa is een nieuw verkoopkantoor gestart in het Duitse Hamburg. Het managementteam bestaat uit Dirk Landahl, Christoph Weisbach and Alexander Gewiss met samen 50 jaar ervaring in de furitbusiness. Het team heeft alle vertrouwen in de start. "Fairtrasa Duitsland zal voortbouwen op de solide relatie van de groep met klanten die niet alleen in de kwaliteit van het product geloven, maar ook in de unieke sociale missie van Fairtrasa.Omdat Duitsland de tweede markt voor biologisch voedsel ter wereld is, biedt dit tal van kansen voor de kleinschalige telers van Fairtrasa. "Consumenten zijn zich steeds meer bewust van de herkomst van de producten en de sociale voorwaarden van de producenten", zegt oprichter en CEO Patrick Dtruebi van Fairtrasa. "Wij bieden een traceerbare link tussen consumenten en duizenden kleinschalige telers. Elk aangekochte fruitproduct komt ten goede aan de telers en hun gemeenschap."

Eerder dit jaar startte Fairtrasa een verkoopkantoor in Nederland met de overname van Organic Fruit & Vegetables. Daarnaast heeft het kantoren in Colombia, Engeland, Mexico, Peru, Chili, Argentinië en Turkije. Het bedrijf heeft een schaalbaar agrarisch businessmodel ontwikkeld, dat telers wapent tegen armoede. Deze telercoöperaties uit Mexico, Chili, Colombia en Peur brengen hun premium biologische en fairtrade producten direct op de Europese markt via de kanalen van Fairtrasa. De nieuw opgerichte Fairtrasa Deutschland GmbH biedt de Duitse consument direct toegang tot verse en biologische producten van meer dan 5.000 kleinschalige telers.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.