Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Joannusmolen Organic & Fairtrade in de schijnwerpers bij EkoPlaza

In week 45 staan bij Ekoplaza de Joannusmolen Organic & Fairtrade producten in de schijnwerpers; specialiteiten gemaakt van eerlijke en natuurzuivere ingrediënten.

Eerlijk omdat de grondstoffen zijn ingekocht bij boerencoöperaties met het Max Havelaar Fairtrade keurmerk. Joannusmolen geeft deze boeren een hogere prijs voor hun waar, waarmee ze kunnen investeren in bijvoorbeeld onderwijs, duurzame landbouw en betere gezondheidszorg.



Natuurzuiver omdat de gewassen die worden gebruikt in Joannusmolen producten zijn geteeld zonder chemische gewasbeschermingsmiddelen of kunstmest en met respect voor de natuur.

De producten zijn dus niet alleen 100% biologisch, maar ook sociaal verantwoord.



Harmen Siezen vertelt in het waarachtigheidsjournaal over de herkomst van de cacao uit de Organic & Fairtrade Hot Choco. Joannusmolen creëert middels eerlijke handel een duurzaam partnerschap met de boerencoöperaties, dat armoede bestrijdt en ontwikkeling realiseert. Dankzij deze fairtrade werkwijze zijn de leefomstandigheden van Dominicaanse cacaoboeren flink verbeterd.



Ook van de andere Organic & Fairtrade producten kent Joannusmolen het verhaal, deze verhalen zijn te vinden op www.joannusmolen.com/eerlijk.

Bekijk het Waarachtigheidsjournaal:

Publicatiedatum: