Winnaars Bieperpakketten Bio10daagse-spaaractie bekend

Op 30 oktober overhandigde Edwin From van Green Organics een Bieperpakket aan Debora Duitman. Zij is de eerste van de 25 gelukkigen die een Bieperpakket gewonnen heeft. Wie tijdens de Bio10daagse een volle spaarkaart inleverde met 10 biologische actiestickers, maakte kans op 1 van de 25 Bieperpakketten. Doel van de spaaractie was om mensen kennis te laten maken met de pure smaak en het natuurlijke karakter van biologische voeding.
 

Edwin From (Green Organics) en Debora Duitman (winnaar Bieperdoos).

Bieper is een uniek concept waarbij een kleurrijk assortiment biologische aardappelen onder één merknaam in de markt wordt gezet, De Bieper. De aardappelen in dit assortiment verschillen in kleur, smaak en bereidingswijze, maar ze hebben één ding gemeen: ze worden allemaal biologisch geteeld.

De Bieperdoos

In de Bieperdoos bieden biologische telers vier verschillende soorten aardappelen in één doos aan; een witte, een rood met witte, een paarse en een rode aardappel. Op deze manier kan de consument kennis maken met de bijzondere smaken, kleuren en vormen van al deze verschillende aardappelen.


De telers

De biologische telers achter dit unieke concept zijn de familie Vos (Niek, Lizelore en Michiel), Alex van Hootegem en Krispijn van den Dries. Deze telers houden zich al jaren bezig met het kweken en telen van bijzondere biologische aardappelrassen. Zij namen het initiatief om deze aardappelen onder een gezamenlijk merk, genaamd de Bieper, in de markt te zetten. Zowel de teelt als het afpakken doen de telers zelf, zodat de keten tussen consument en teler kort blijft. Green Organics als biologisch service-provider werkt nauw samen met deze telers om het Bieperconcept succesvol in de markt te zetten de komende tijd.

Meer informatie en verkooppunten van de Bieperdoos is te vinden op www.debieper.nl en op www.greenorganics.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.