Hollandse melk verdringt Deense bio-melk aan boord bij KLM

KLM serveert sinds 1 oktober Campina melk van FrieslandCampina aan boord van zijn vluchten. De Nederlandse weidemelk vervangt de Deense biologische melk, vanwege de duurzame eigenschappen en tevens het oer-Hollandse karakter van Campina.

KLM heeft gekozen voor de gewone 1 liter consumentenverpakking van Campina Halfvolle Melk. Dit vanwege de internationale naamsbekendheid van Campina en het gunstige imago van Nederlandse melk in het buitenland. Het verpakkingsmateriaal is bovendien FSC-gecertificeerd.

Het nieuws volgt op eerdere berichtgeving rondom de eventuele aanstelling van FrieslandCampina-topman Cees 't Hart als nieuwe commissaris van KLM. De benoeming van 't Hart wordt in april voorgelegd op de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. 't Hart moet Kees Storm opvolgen, die in april de maximale termijn van twaalf jaar heeft bereikt.

Bron: FoodClicks

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.