Prorest en OSP lanceren rOsa's bij ABN Amro
Prorest en OSP sloegen eind vorig jaar de handen ineen om tot een uniek aanbod en daarmee ook een uniek foodconcept te komen. Een concept dat optimaal tegemoetkwam aan de wensen van ABN AMRO. Zo wilde de bank dat maar liefst 70 procent van het assortiment duurzaam is en dat daarvan een kwart binnen een straal van 162 kilometer is geproduceerd. Verder stuurt ABN AMRO op een nog hogere mate van gasttevredenheid op de verschillende cateringlocaties. Dit hebben beide partijen vervat in het nieuwe mediterrane concept rOsa's.
"Wij wisten het belangrijke contract met ABN AMRO wederom gegund te krijgen door samen te werken met een andere cateraar bij de bank", vertelt Dick Bennink, algemeen directeur bij Prorest. "Doordat we samen optrokken, konden we optimaal de wensen en eisen van ABN AMRO invullen. Zodoende hielden beide bedrijven met het nieuwe contract hun eigen locaties. Er werden dus geen mensen overgenomen en er kwam daardoor geen onrust bij de gedetacheerden van de ABN AMRO. Daar was ons, als mensenbedrijf, veel aan gelegen", besluit Dick Bennink. "Wij zijn trots op dit samenwerkingsverband met Prorest. Door de samenwerking waren wij in staat om samen een bijzonder concept te ontwikkelen waarbij de beleving een belangrijk element is", vervolgt Evert Kersten, directeur OSP.
Na ruim een half jaar voorbereiding zijn wij begin september gestart met ons nieuwe rOsa's concept op de ABN AMRO-locaties. Als onderdeel van het nieuwe concept is ook een rOsa's app geïntroduceerd. De app ondersteunt de 15 locaties van ABN AMRO waar zowel Prorest als OSP het concept rOsa's hebben uitgerold. In de app kan de gast terecht voor informatie over rOsa's, zijn de rOsa's klassiekers te bekijken, de specials van de maand doornemen, recente prijslijsten bekijken maar vindt de klant ook onze locaties, actie en aanbiedingen terug.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-06-06 Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'
- 2023-04-05 Zwitserse bio-sector zet met biologisch horeca-label in op extra omzet
- 2023-04-03 Meld uw duurzame horecalocatie aan voor de Gaia Green Awards 2023
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025