Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ecobeds.nl; nieuwe online beddenspeciaalzaak mèt showroom

Ecobeds.nl is een nieuwe online beddenspeciaalzaak mèt 300 vierkante meter showroom. De showroom is gevuld met comfortabele matrassen, design ledikanten, kussens, dekbedden en bedlinnen van de meest faire en verantwoorde herkomst. Voor de slimme consument die wil slapen op comfortabel, betaalbaar en verantwoord design.

Ecobeds.nl is lekker slapen voor een mooiere toekomst. Bij deze beddenspeciaalzaak betekent goed voor jezelf zorgen ook meteen goed voor je omgeving zorgen. Want aan deze bedden en matrassen zit geen chemisch luchtje. Zij vinden dat het anders kan en moet. Daarom kiezen ze voor de meest beproefde, natuurlijke materialen. En zorgen voor een zo klein mogelijke voetafdruk.


Bezoek de winkel makkelijk online of kom kijken en proberen

Bij Ecobeds.nl werkt ieders nachtrust aan een duurzame samenleving waarin levenskwaliteit centraal staat. Meer weten? Bezoek de webshop www.ecobeds.nl of kom naar de showroom: Skoon 80-1 in Oostzaan/Amsterdam (direct aan de A8), 020 3031179.
Publicatiedatum: