Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wat kun je doen met een pompoen? - 't Kletskopje laat dit zien

Wat kun je doen met een pompoen? Vraag 't Kletskopje - Hapjescatering voor een proeverij en zij toveren de meest verrassende gerechtjes op tafel. Pompoen bijvoorbeeld is een typische herfstgroente, die iedereen wel kent van de soep. Voor de herfstproeverij van 12 oktober bij EkoPlaza Nijkerk hadden de dames van 't Kletskopje pompoencakejes en pompoencroustini's bereid. Daarnaast was er quiche en chocoladefudge, allemaal vers en huisgemaakt met ingrediƫnten uit de biologische supermarkt. Een glaasje gember- of tijmthee erbij maakte de proeverij compleet. Veel bezoekers van EkoPlaza waren enthousiast en gingen met de recepten en ingrediƫnten naar huis.



Afgelopen juni is 't Kletskopje - Hapjescatering van start gegaan. Wilma en Wendy delen al jaren een passie voor bakken en koken. Deze hobby neemt nu serieuze vormen aan. 't Kletskopje verzorgt theetafels en hapjes op elke gewenste locatie. Zij werken voornamelijk met biologische producten: "Wij houden van pure producten met een rijk aroma. De smaak van een rijpe vrucht, vol romige kaas of een knapperige korst van vers gebakken brood. Daarom kiezen we voor biologische producten. Zonder kunstmest en chemische gewasbeschermingsmiddelen gekweekt."

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: