Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Actieweken lopen boven verwachting goed"

Bastiaansen Authentique Bleu-kazen deze maand volop in de aandacht

Tholen - Het is actiemaand bij Bastiaansen Bio Kaas in Molenschot. Dit zal de groothandels en winkeliers in de natuurvoedingsbranche niet ontgaan zijn. Marja Bastiaansen, Sales & marketing manager bij Bastiaansen, geeft aan dat de kortingsactie rond de Authentique Bleu-kazen erg goed loopt: "Alle biologische groothandels voeren ergens deze weken actie met onze kazen. Het is fijn om te merken dat de actieweken zelfs boven verwachting goed verlopen. We hebben momenteel al kaasjes tekort. Gelukkig is begin volgende week de nieuwe partij klaar"

Marja vertelt dat de Authentique Bleu-kaas echt een product is dat extra aandacht verdient. "Deze schimmelkazen die voorzien zijn van een natuurkorst zijn een echte specialiteit. De kaasjes zijn erg lekker en kunnen bijvoorbeeld mooie gepresenteerd worden op een kaasplankje."



De actie met de Authentique Bleu-kaasjes vloeit onder meer voort uit de voor Bastiaansen Bio Kaas succesvol verlopen Nantwich International Chees Awards 2013. Diverse kaassoorten van Bastiaansen vielen daarbij in de prijzen. De koemelkvariant van Authentique won een Gold award in de categorie biologische kaasspecialiteiten. Het blauwaderkaasje won tevens de Cheese Company award, deze wordt uitgereikt voor de beste biologische kaas in de wedstrijd. Ook de Authentique geit (blauw) kwam goed naar voren en werd gewaardeerd met een Silver Award.


Waarachtigheidsjournaal

Bovenop de zelf geïnitieerde actieweken was de afgelopen week het Waarachtigheidsjournaal van EkoPlaza volledig gericht op Bastiaansen Bio Kaas. Daarom waren diverse kazen van Bastiaansen de gehele week bij EkoPlaza verkrijgbaar met 25% korting.

Voor meer informatie:

Marja Bastiaansen
Bio Kaas
Aardstraat 31
5124 RW Molenschot
0161 432357
m.bastiaansen@bastiaansen-bio.com
www.bastiaansen-bio.com