Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leer in 1 dag hoe te beginnen met een gezonde moestuin

Leer met de Gezonde Moestuin Cursusdagen in één dag hoe te beginnen met een gezonde moestuin en ga met een eigen kweekplan naar huis. Het is niet moeilijk: je kunt nù nog beginnen om komend seizoen al je eigen groenten te kweken en te oogsten! Tijdens deze cursusdag leer je van Gezonde Moestuin expert Janneke Tops hoe je je eigen moestuin aanlegt, waar je op moet letten en op welke manier je meer kan leren. Moestuinieren is een kwestie van beginnen met gezond verstand. En gezond is het, want in je eigen moestuin kweek je natuurlijk biologisch, zonder chemische gewasbeschermingsmiddelen. Je weet wat je eet. Onderzoek toont ook aan dat bezig zijn in het groen überhaupt positief is voor je gezondheid. Als we de cursusdag besluiten heb je een goede basis om volgend seizoen aan de slag te gaan met een eigen plan voor je tuin of balkon (want ook daar kun je moestuinieren).



Docent Janneke Tops is afgestudeerd biologisch landbouwkundige en heeft 13 jaar ervaring als leidinggevend groenteteler bij de ecologische woonwerkgemeenschap in Frankrijk (zie: www.ecolonie.org). Sinds 2012 verzorgt zij cursussen en lezingen over Gezond Moestuinieren door heel Nederland.

24 oktober van 9:30 uur tot circa 16:30 uur
Breda: Bezoekerscentrum Wolfslaar

26 oktober van 9:30 uur tot circa 16:30 uur
Zeewolde: BD-boerderij Zonnehoeve

Je kunt je nu al inschrijven.
Kosten: 50 euro per persoon per dag of minder naar draagkracht.
Kijk voor meer informatie op www.gezondemoestuin.nl.
Aanmelding per mail via de website of naar janneketops@gmx.com.
Publicatiedatum: