Penning van verdienste voor Restaurant Fifteen

Tholen - Op het Bio-Congres is dinsdag 8 oktober de jaarlijkse 'Penning van verdienste' uitgereikt. Na een inleiding van de winnaar van vorig, gedeputeerde Jaap Bond van de provincie Noord-Holland, werd de penning uitgereikt door Uli Schnier. "Het gaat om een organisatie met een duidelijke maatschappelijke rol die ook bio op een hoger peil wil brengen. De oprichter heeft ervoor gezorgd dat biologisch hip is geworden en zet jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk", vertelde Uli over Fifteen.


Uli Schnier overhandigt de penning aan Coen Alewijnse.

Coen Alewijnse, de eigenaar van Fifteen in Amsterdam, nam de penning namens Jamie Oliver in ontvangst: "Deze penning is bedoeld voor onze inspirator. Binnen onze organisatie staat duurzaamheid in alle vormen centraal. Onze positie in de maatschappij gaat nog verder dan alleen eten. Zo begeleiden we ook jongeren. En we gaan nog veel meer doen!"


Coen toont trots de penning.

Voor meer informatie: www.fifteen.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.