Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor productie en export avocado's, bananen, limes en physalis

Fairtrasa opent kantoor in Colombia

Fairtrasa heeft maandag 7 oktober aangekondigd een nieuw kantoor te openen in Colombia. Het bedrijf heeft een schaalbaar agrarisch businessmodel ontwikkeld, dat telers wapent tegen armoede. Onder leiding van directeur Carlos Velasco zal Fairtrasa zich in eerste instantie richten op de biologische productie en export van avocado's, bananen, limes en physalis. Eerder dit jaar startte Fairtrasa een verkoopkantoor in Nederland met de overname van Organic Fruit & Vegetables. Daarnaast heeft het kantoren in Duitsland, Engeland, Mexico, Peru, Chili, Argentiniƫ en Turkije.



Volgens oprichter en CEO Patrick Struebi heeft de Colombiaanse agrarische secotr een enorm potentieel. "Onze klanten zullen gelukkig zijn als de topkwaliteit biologisch fruit rechtstreeks afkomstig is van telers uit Colombia, van wie de levens op een duurzame manier verbeteren." Ook Martin Santos van 'Americas Business Council (ABC) Foundation - en zoon van de Colombiaanse president Juan Carlos Santos - heeft zijn persoonlijke steun uitgesproken voor Fairtrasa en gelooft dat het succes van het bedrijf in Mexico, Peru en Chili kan worden gekopieerd in zijn thuisland.
Publicatiedatum: