"Mooie aanvulling op ons assortiment tijdens het oogstfeest"

Van 't Land-oogstbox slaat aan bij Natuurwinkel

Tholen - Sinds deze week zijn bij de Natuurwinkel in Apeldoorn de oogstboxen van Van 't Land verkrijgbaar. Wilbert Rietman gaf vanmorgen vanuit de winkel aan de Hofstraat 117 aan dat de oogstbox nu al een succes is. "Deze week is de oogstbox gelanceerd vanuit onze versleverancier Kroon en de klanten hebben veel waardering voor dit initiatief."

Klanten hoeven op de oogstbox geen abonnement te nemen, wat het concept volgens Wilbert erg laagdrempelig maakt. "De prijs van 10 euro per box maakt de oogstbox ook erg aantrekkelijk. Daarvoor krijgt de klant 4 kilo aan biologische groenten en fruit, vers van het land. Deze week is de box gevuld met onder meer bloemkool, courgette, elstar-appelen, een grote pompoen, rode kool, kastanjechampignons, rode kool en pastinaak."


Gouda

Natuurwinkel Gouda aan de Lange Groenendaal 99 heeft speciaal voor tijdens het oogstfeest dat nu gaande is de Van 't Land-box in de winkel staan. De oogstbox zal morgen (zaterdag 5 oktober) ook verkrijgbaar zijn in de marktkraam van Natuurwinkel Gouda tijdens de plaatselijke braderie. Céline Brugman geeft aan dat de oogstbox aanslaat. "Het is een mooie aanvulling op ons assortiment tijdens het oogstfeest."

Voor meer informatie: www.kroonbiologisch.nl, www.natuurwinkel.nl, www.vantlandbox.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.