Op verzoek van Centrum voor Biologische Landbouw

Kok woonzorgcentrum Hanzeborg kookt voortaan met regionale ingrediënten

Circa 100 bewoners van woonzorgcentrum Hanzeborg in Lelystad hebben woensdag 2 oktober voor het eerst een warme maaltijd met Flevolandse producten voorgeschoteld gekregen. Kok Roy Klein kookt in het kader van de Week van de Smaak met zoveel mogelijk regionale ingrediënten.

Op verzoek van het Centrum voor Biologische Landbouw gebruikt de keuken in het woonzorgcentrum voortaan zoveel mogelijk regionale producten. Volgens kok Klein zijn deze smaakvoller, verser en nauwelijks duurder.

Beluister hieronder het radiofragment.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.