Voorzitter Slow Food International

Carlo Petrini heeft UN Champion of the Earth ontvangen

Carlo Petrini, voorzitter van Slow Food International, heeft een UN Champion of the Earth Award ontvangen! De UN Champion of the Earth Award wordt jaarlijks uitgereikt aan personen wiens acties een positieve en voelbare impact op het milieu hebben. Petrini wordt met de award geëerd voor ruim 30 jaar inzet voor een duurzamer en efficiënter voedselsysteem.
 
Petrini heeft samen met anderen in 1986 Slow Food opgericht; een organisatie die 100.000 leden heeft en in 150 landen bestaat. De YFM is de Nederlandse jongerentak van Slow Food International, en daarmee onderdeel van het Slow Food Youth Network.
 


Naast dat de Youth Food Movement natuurlijk supertrots is dat ze deel uitmaken van het internationale netwerk en de organisatie, kregen ze als kers op de taart te zien dat DiscoSoep door de UN genoemd wordt als één van de belangrijkste middelen uit de achterban van Petrini om de wereld te veranderen!
 
Klik hier voor meer informatie.

Bron: website Youth Food Movement

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.