"Ingezet op groei van 10% per jaar"

De Groene Weg: 15 nieuwkomers in biologisch varkensvlees

Tholen - Het gaat goed met de aanvoer van biologisch varkensvlees bij De Groene Weg. Dit geeft Jan Leeijen aan, coördinator Aanvoer Varkens & Rundvee. "Binnen twee jaar tijd hebben we in totaal vijftien nieuwkomers bij De Groene Weg mogen verwelkomen. De eerste is eind 2011 begonnen met de productie en tot en met 2015 zullen er nog veertien nieuwe biologische vleesvarkensbedrijven in productie gaan." Eén daarvan is John Reimert in Heino, die zaterdag 14 september een open dag hield ter gelegenheid van de overgang van hun regulier varkensbedrijf naar een modern biologisch zeugenbedrijf. Klik hier om het Biojournaal-artikel daarover te lezen.

Dit alles is mooi nieuws voor de biologische vleesvarkenssector. Jan gaf eind 2011 in dit interview met Biojournaal al aan dat er ruimte was voor een beheerste groei in de afzet van biologisch varkensvlees. Daarom zag De Groene Weg mogelijkheden in de markt voor meer nieuwe leveranciers.

Dit is ook duidelijk terug te zien in de huidige groeidoelstellingen van De Groene Weg: "We zitten echt in een groeimarkt en hebben daarom ingezet op een groei van 10 procent per jaar."

Voor meer informatie:

Jan Leeijen
Coördinator Aanvoer Varkens & Rundvee
De Groene Weg B.V.
Den Sliem 1
7141 JE Groenlo
06 51987589
jleeijen@degroeneweg.nl
www.degroeneweg.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.