Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Engelse theemerk Clipper wint terrein in Nederland

Goed nieuws voor liefhebbers van thee. Het Engelse theemerk Clipper is nu ook verkrijgbaar in Nederland. Clipper staat voor natural, fair & delicious. Het zijn verleidelijke blends die met passie zijn samengesteld en gemaakt van biologische ingrediënten en thee afkomstig van Fairtrade plantages in Afrika en Azië.

Het zijn blends die met passie zijn samengesteld en gemaakt van de beste biologische ingrediënten en thee afkomstig van Fairtrade plantages in Afrika en Azië. De producten worden geroemd om de natuurlijke ingrediënten en volle smaak. De inspanningen van Clipper om de beste kwaliteit thee te produceren werden de afgelopen jaren dan ook beloond met het winnen van de Engelse Great Taste Awards.



Met de komst van Clipper naar Nederland kunnen Nederlandse theefanaten hun hart ophalen. "De theemarkt heeft zich de afgelopen jaren langzaam opgewerkt en is tegenwoordig hip en booming. Van thee tot kruidenblends, voor elk moment van de dag kun je uit heerlijke melanges kiezen. Het aanbod is niet alleen in speciaalzaken maar ook in de supermarkten enorm toegenomen. Clipper zet de nieuwe standaard voor theedrinken in het supermarktkanaal door theeliefhebbers een mooie, smaakvolle en eerlijk geproduceerde thee in een zakje te bieden met variaties in pure smaken. En met een te gek design, dat niet in je keuken mag ontbreken", zegt theesommelier Kasia Vermaire.

Het verhaal van Clipper begint in 1984 in de keuken van Mike & Lorraine Brehme in de Engelse provincie Dorset. Mike & Lorraine, zelf jarenlang werkzaam in de thee-industrie, vinden dat de Engelse theedrinker tekort wordt gedaan door de lage kwaliteit thee, die vaak ook onder slechte arbeidsomstandigheden werd geproduceerd. Vanuit die gedachte zochten deze master tea tasters naar de beste theesoorten vanuit de missie om goed voor de boeren te zorgen. Inmiddels is Clipper het meest gedronken biologische en Fairtrade theemerk in Engeland.

Clipper is bij Albert Heijn te koop in de smaken Earl Grey, Groene Thee, Groene Thee & Citroen en Citroen & Gember. In natuurvoedingswinkels zijn daarnaast de smaken Pepermunt, Zoethout & Munt, Rozenbottel & Hibiscus en Groene Thee & Aardbei verkrijgbaar. Clipper is herkenbaar aan de opvallende, kleurrijke verpakking

Voor meer informatie: www.clipper-teas.com

Bron: Emmen.nu
Publicatiedatum: