Duurzame, biologische lunch

7AM verzorgt catering bij de Internationale Kindervredesprijs 2013

Afgelopen vrijdag ontving de 16-jarige Malala Yousafzai uit Pakistan de prestigieuze International Children's Peace Prize 2013. Voor haar en de 450 internationale gasten, 50 crewleden en 110 muzikanten, die hiervoor in de Grafelijke Zalen aan het Haagse Binnenhof aanwezig waren, verzorgde 7AM de culinaire catering. Aansluitend was Malala in klein comité te gast in het vlakbij gelegen vergadercentrum 7AM voor een intiem halal-diner.

Malala ontving de International Children's Peace Prize uit handen van Tawakkol Karman, die in 2011 de Nobelprijs voor de Vrede kreeg. De jaarlijkse prijs is een initiatief van de Nederlandse organisatie KidsRights. Na de huldiging hield Malala voor het oog van de verzamelde wereldpers een emotionele speech. Ook premier Rutte en staatssecretaris Van Rijn van VWS spraken het internationale gezelschap toe.


Sandwiches en verse muntthee

In opdracht van evenementenbureau Top Productions zorgde 7AM Event Catering bij deze bijzondere bijeenkomst voor een duurzame, biologische lunch. Die bestond onder meer uit rijk belegde sandwiches, allerhande zoetigheden, verse sappen, koffie en verse muntthee. In het vergadercentrum 7AM aan het Buitenhof genoten Malala, haar familie en 54 prominente genodigden na afloop van een driegangendiner, dat op hun verzoek volledig halal was. Reitze ten Cate van 7AM Den Haag: "We zijn er trots op dat we bij deze historische bijeenkomst als partner de culinaire component mochten verzorgen. We hebben genoten van de sfeer en de vele complimenten die we kregen."

7AM

Het Haagse vergadercentrum 7AM is een eigentijdse locatie die uitkijkt op het Buitenhof. Twee restaurants en tien multifunctionele zalen bieden er plaats aan 2 tot 200 personen voor vergaderingen, trainingen en congressen. En ook voor vroege ontbijtsessies, lunches, borrels en diners. In 7AM gaan de modernste technische faciliteiten samen met duurzame oplossingen. Het slimme energiebeleid en het gebruik van biologische producten leverden 7AM Den Haag onlangs een Green Key certificering op. In Amersfoort exploiteert 7AM de Veerensmederij, een evenementenlocatie in een volledig gerenoveerd industrieel monument. Bovendien biedt 7AM zijn biologische catering ook buitenshuis aan.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.