Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote stroomstoring raakt De Zaai-Ster

Gisterenmiddag (10 september) rond 14:00 uur gingen de lampen uit in het magazijn bij De Zaai-Ster in Leek. In een groot gebied bleek de stroom te zijn uitgevallen. Niet alleen de koelingen en diepvries vielen uit, maar ook de computers, de server en de telefoon. Zelfs communicatie via mobiele telefoons was onmogelijk.



Pascal Kroon vertelt dat stroomleverancier Enexis meteen aangaf dat de storing nog wel even kon gaan duren. "Gelukkig zaten de meeste verkooporders van de klanten al in het systeem, maar de orders moeten nog wel klaargezet worden. Met zaklamp liepen de orderpickers door het magazijn, de business must go on! Om de voorraad in de diepvries goed te houden, werd besloten om de deur niet open te maken, zodat er geen warme lucht de vriezer in kon komen. Enkele klanten ontvangen daarom helaas eenmalig geen diepvriesproducten. Rond 16:30 uur gingen de lampen weer aan", aldus Pascal.
Publicatiedatum: