Win de titel 'StreekChef' 2013

Doe mee met de zoektocht naar de beste 'thuiskok' die de oer-Hollandse keuken met eerlijke producten op de kaart zet! De Streekchef 2013 maakt het beste streekgerecht. Zonder poespas, puur eten.

Oude rassen, vergeten groenten, unieke producten. Allemaal uit onze eigen 'achtertuin'. Welke gerechten kun de streekchefs maken? Op 28 september wordt een spectaculaire en unieke kookwedstrijd gehouden. Locatie: de Smaak van de Streek-markt aan de Grote Koppel in Amersfoort.

De kandidaten koken buiten op de Eemkade in de houten keukens van PopUpPallet. Natuurlijk met de mooiste biologische streekproducten van het seizoen. De beste koks maken kans op één van de culinaire prijzen. Een dag meedraaien in de keuken van 't Bergpaviljoen, ijs maken bij IJshoeve Ruitenbeek, kaas maken bij de Kopermolen en nog veel meer.Topkok Robert Boon leidt de kookwedstrijd. Robert laat de kandidaten gerechten proeven en toetst ze daarbij op hun warenkennis en smaak. Met producten uit de streek bereiden de kandidaten hun streekgerecht. De Chef-koks van restaurants Het Bergpaviljoen, Diner, In den Gloeiende Gerrit, Bistro 't Kannetje en De Mandemaaker beoordelen en begeleiden de kookkunsten van de amateurchefs en vormen gezamenlijk de jury.

Er zijn twee categorieën: solo en duo. Kook alleen of ga samen met een koksmaatje de strijd aan. Aanmelden kan tot en met zondag 15 september.

Kijk op www.streekchef.nl voor het volledige programma, meer informatie en aanmelding.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.