
Abonneren
Vacatures
- Loodsmedewerk(st)ers Groente en Fruit
- Global Sourcing Manager
- Business Unit Manager Importeurs & Exporteurs
- Docent Teelt
- Buying Operations Manager (BOM Process)
- Bestuurslid
- Internationaal accountmanager Duitsland
- Manager Operations Ethiopia
- Quality controller
- Manager Packing Station
Top 5 - gisteren
- Ramon Alcedo nieuwe directeur van Fairtrasa Peru
- Normec Groen Agro Control eerste commerciële laboratorium dat PFAS analyseert onder accreditatie
- Het geheim van Gisele Bündchen? Lokaal en biologisch eten
- "Hillegom doet genoeg aan bio-bollenteelt"
- Bestuurlijke consultatie landbouwakkoord door LTO-bestuurders
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Vegetarische beurs en evenement
Eerste Veggie Fair op 5 en 6 oktober
De feitelijke organisatie van de Veggie Fair wordt uitgevoerd door Christine Burgemeester van Vegetafel in opdracht van de Vegetariërsbond. De fair zal zich richten op iedereen die geïnteresseerd is in vegetarisch eten, plantaardige producten en duurzame voeding en producten. Op dit moment wordt nog druk gewerkt aan de invulling van het programma dat zal bestaan uit diverse interessante lezingen en workshop. "Proeven, ontdekken en ontmoeten staan centraal tijdens dit evenement. Naast leuk en leerzaam willen we vooral een open en gezellige sfeer creëren. De Veggie Fair is daarom gratis toegankelijk voor iedereen", aldus Floris de Graad.
Tijdens de Veggie Fair zal ook de aftrap plaatsvinden van De Vegetarische Restaurantweek, die dit jaar wordt gehouden van 7 tot en met 13 oktober. Tijdens deze week kan men in geselecteerde restaurants genieten van een lekker en voordelig vegetarisch menu. Tijdens deze week kan men bij de restaurants kiezen uit twee of meer vegetarische gerechten, waarvan er één speciaal voor de week wordt gemaakt. Deze menu's kosten 25 euro; in het hoogsegment is dit 40 euro.
Voor meer informatie: Floris de Graad (directeur Vegetariërsbond): 020 3300044/06 28071832 of f.degraad@vegetariers.nl.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-30 Landelijke Teeltdag 'Meer melk van eigen bodem': 31 mei in Dronten
- 2023-05-26 LTO organiseert 'Dag van de multifunctionele landbouw'
- 2023-05-25 Ruim 50 leveranciers op Lentemarkt bij de Groene Passage
- 2023-05-25 BioInspiratiedag voor gangbare en biologische ondernemers: 8 juni in Weert
- 2023-05-25 Fotoreportage: Bio-producenten op PLMA 2023
- 2023-05-23 Workshop biologisch risicobeheersplan georganiseerd voor landbouwvoorlichters en -adviseurs
- 2023-05-23 NAJK organiseert workshop voor meerwaarde creëren op het agrarisch bedrijf met een neventak
- 2023-05-22 Online startersuurtje: 25 mei om 19:30 uur
- 2023-05-19 29 mei Open Dag bij De Hommelhoeve in Empe
- 2023-05-19 De supermarkt van morgen en de rol van lokaal assortiment
- 2023-05-17 Carbon Credits maken landbouwtransitie in Egypte mogelijk, kan dat ook in Nederland?
- 2023-05-17 John Arink speecht tijdens protest bij Rabobank
- 2023-05-16 Karavaan brengt voorstellingen over actuele boerenthema's op locatie
- 2023-05-16 Sustainable Foods Summit over natuurvriendelijke voedingsmiddelen: 15 en 16 juni
- 2023-05-16 Twee bio-melkveebedrijven doen mee aan Campina Open Boerderijdagen
- 2023-05-16 Workshop 'Indrukwekkende Sojaboon': 13 juni 2023
- 2023-05-16 Voorjaarseditie Biovelddag op Proefbedrijf Biologisch Landbouw van Inagro: 28 juni
- 2023-05-12 Natexpo Awards: twee nieuwe categorieën
- 2023-05-11 Biologische molen doet mee aan Nationale Molendag op 13 mei
- 2023-05-10 Boekpresentatie Michiel Rietveld: 12 mei