Vegetarische beurs en evenement

Eerste Veggie Fair op 5 en 6 oktober

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober organiseert de Vegetariërsbond in samenwerking met Vegatopia, Vega-Life en deVegetariër de eerste Veggie Fair op landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek. Op de Veggie Fair staan de duurzame-, biologische- en veggielifestyle centraal. Dit wordt gedaan door een productmarkt waarop bedrijven zich presenteren en hun producten verkopen. Hier ligt de nadruk op biologisch, vegetarisch, plantaardig, verantwoord en gezellig. Tijdens de fair is er een programma met diverse sprekers, workshops en een kinderprogramma. "Met het toenemend aantal vegetariërs, vleesminderaars en flexitariërs is de tijd nu rijp voor een evenement waarop deze groep zich helemaal thuis kan voelen. Met de Veggie Fair is dat er nu", aldus Floris de Graad (directeur Vegetariërsbond).De feitelijke organisatie van de Veggie Fair wordt uitgevoerd door Christine Burgemeester van Vegetafel in opdracht van de Vegetariërsbond. De fair zal zich richten op iedereen die geïnteresseerd is in vegetarisch eten, plantaardige producten en duurzame voeding en producten. Op dit moment wordt nog druk gewerkt aan de invulling van het programma dat zal bestaan uit diverse interessante lezingen en workshop. "Proeven, ontdekken en ontmoeten staan centraal tijdens dit evenement. Naast leuk en leerzaam willen we vooral een open en gezellige sfeer creëren. De Veggie Fair is daarom gratis toegankelijk voor iedereen", aldus Floris de Graad.

Tijdens de Veggie Fair zal ook de aftrap plaatsvinden van De Vegetarische Restaurantweek, die dit jaar wordt gehouden van 7 tot en met 13 oktober. Tijdens deze week kan men in geselecteerde restaurants genieten van een lekker en voordelig vegetarisch menu. Tijdens deze week kan men bij de restaurants kiezen uit twee of meer vegetarische gerechten, waarvan er één speciaal voor de week wordt gemaakt. Deze menu's kosten 25 euro; in het hoogsegment is dit 40 euro.

Voor meer informatie: Floris de Graad (directeur Vegetariërsbond): 020 3300044/06 28071832 of f.degraad@vegetariers.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.