Donderdag 5 september PPO-WU, Prof Broekemahoeve in Lelystad

Kom proosten op het 25-jarig bestaan van Centrum Biologische Landbouw!

Proost vanmiddag op het 25-jarig bestaan van het Centrum Biologische Landbouw op de Biologische Velddag! Vanaf 16:00 uur staat de prosecco koud. Centrum Biologische Landbouw, Praktijkonderzoek Plant & Omgeving (PPO) van Wageningen UR en Louis Bolk Instituut (LBI) organiseren de Biologische Velddag in 2013 in nauwe samenwerking met Agrifirm, BDEKO, BIOVAK-organisatie en DLV met als thema 'Oogst'.Centraal staan op de Velddag de Highlights van vernieuwde (onderzoeks) resultaten. Dit jaar worden onder andere resultaten gepresenteerd over Phytophthora, Milieuschade & effectiviteit van koper gebruik, Wortelvlieg, Test indicator voor zwarte vlekken in peen, Biodiversiteit, Groenbemesting (zoals Altic) & (onder) bewerking, Grondverbeteraars en Grondbewerking. Er zijn machine demonstraties in het veld en je kunt meedoen met 2 Veldworkshops beoordeling bodemkwaliteit en advies verbetering bodemstructuur.

De demovelden worden wederom vergezeld met pagodetenten en marktkramen. Bionext is er met het 'Mest café'en om 17:00 uur gaat BIOBANKLIVE. Agrico/ Bioselect is er voor de aardappelen, AgriVer als onderlinge, agrarische verzekeringsmaatschappij zonder winstoogmerk, Andela met een wiedbed op zonne-energie, Biologisch ondernemen- NH voor kansen van omschakeling in Noord Holland, Agriconnection voor project en data management, Vereinigte Hagel voor de verzekering en vakblad EKOLAND delen informatie, ervaringen en netwerk van resultaten uit de praktijk.

Datum: donderdag 5 september, 2013
Tijd: 13:00 uur tot 18:00 uur
Plaats: Prof. Broekemahoeve, Elandweg 841 in Lelystad

Meer info en programma: biologischevelddag.nl & biologischelandbouw.org

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.