Winkel Amstelveen opent12 september

Ontdek het bio-assortiment van Simon Lévelt tijds Bio10daagse

Van 19 tot en met 28 september zal De Bio10daagse plaatsvinden in Nederland. Gedurende deze periode is er extra veel aandacht voor biologische producten. Een goed moment om het biologische assortiment van Simon Lévelt te proberen.

Wist u dat Simon Lévelt pionier is op het gebied van biologische teelt? Ruim 25 jaar geleden heeft Simon Lévelt de biologische koffie en thee op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Inmiddels is 59% van de koffie en 65% van de thee biologisch (met EKO-keurmerk). Ook wordt bijna 100% van de koffie en 72% van de thee rechtstreeks ingekocht in het land van oorsprong. Daarbij hanteert Simon Lévelt zoveel mogelijk de richtlijnen voor eerlijke handel.


Simon Lévelt Amstelveen opent donderdag 12 september

Vanaf donderdag 12 september opent Simon Lévelt Amstelveen haar deuren. Jacqueline Rosier heet u van harte welkom in Winkelcentrum Stadshart om haar speciaalzaak te komen verkennen. De opening wordt feestelijk gevierd met een aantal leuke aanbiedingen.

Voor meer informatie: www.simonlevelt.nl

Bron: Nieuwsbrief Simon Lévelt

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.