Wie wordt de Held van de Smaak 2013?

Dit jaar draait alles om de worst. Na spannende provinciale voorrondes zijn uit meer dan 100 kandidaten de 12 finalisten geselecteerd die hun provincie vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale. Alle finalisten maken de lekkerste worsten en andere streekproducten en zetten smaak en ambacht centraal in de worstenmakerij, met aandacht voor duurzaamheid en dierenwelzijn.

De verkiezing heeft een juryprijs en een publieksprijs. Voor de juryprijs zal de vakjury alle finalisten bezoeken en producten proeven om op basis van een aantal strenge criteria een weloverwogen oordeel te vellen.

Hieronder lees je meer over alle 12 finalisten. Ook kun je voor de publieksprijs stemmen op jouw favoriete kandidaat. De stemming sluit op 27 september 20:00 uur. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de opening van de Week van de Smaak op 28 september in Venlo, de Hoofdstad van de Smaak.

Kies je favoriet op deze pagina en druk op de stemknop.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.