Vrijdag 16 augustus in Wijk bij Duurstede

Twee nieuwe deelnemers voor de Wijkse Streekmarkt

Vrijdag 16 augustus aanstaande is de Wijkse Streekmarkt er weer, van 12:00-18:00 uur op de Markt voor de Grote Kerk te Wijk bij Duurstede. Velen uit Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede, maar ook uit de regio, hebben de weg gevonden naar de streekmarkt op de derde vrijdag van de maand.

De kwaliteit van streekproducten wordt alom gewaardeerd. En een bezoek aan de streekmarkt is prima te combineren met een bezoek aan de winkels in de historische binnenstad van Wijk bij Duurstede. Alle tijd ook voor een drankje op één van de terrassen en/of later een hapje te eten bij één van de restaurants. En loop dan ook even binnen bij de VVV voor informatie over de vele activiteiten in de gemeente Wijk bij Duurstede en in de Krommerijnstreek.

Er hebben zich twee nieuwe enthousiaste deelnemers voor de streekmarkt gemeld.
Ten eerste TUINJOOP met kruidenthee, -zalf, -zeep en zaden. Diverse soorten kruidenthee kunnen ook ter plekke genuttigd worden al dan niet met een stukje cake. Laat uw smaakpapillen strelen door de aromatische smaken. Ten tweede is daar de mobiele Soepterrine uit Zeist, waar soepen, smoothy, sappen en broodjes genuttigd kunnen worden, alles op basis van streek- en biologische producten.

Het wordt vrijdag aanstaande dus een middag met extra veel smaak en geuren op de streekmarkt. Verder is er weer het gebruikelijke uitgebreide aanbod van streekproducten van onze vaste deelnemers: Kaasboerderij De Brienenshof, Vernooij Fruit, Tuinderij De Groene Steen, de Wijkse Imker en Kwekerij A8. Streekproducten smaken net even anders, net even lekkerder.

Voor meer informatie kunt u bellen met: Jan Kemink, telefoon 0343 576408 of mailen naar info@wijkseprojekten.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.