Struin eerste EKO-gecertificeerde BSO van Nederland

Struin uit Nijmegen heeft als eerste BSO van Nederland het EKO-keurmerk Horeca ontvangen. De kinderen krijgen uitsluitend gecontroleerde biologische producten.

BSO Struin biedt buitenschoolse opvang in de natuur. De kinderen gaan per groeps- en bakfiets naar de natuur rondom Nijmegen. In de natuur krijgen zij de maximale mogelijkheid om zich te ontspannen en vanalles te ontdekken. Zodoende gaan Struin-kinderen opvallend voldaan naar huis.

Om voor het EKO-keurmerk Horeca in aanmerking te komen, moet een keuken voor minimaal veertig procent biologisch inkopen. Dit wordt onafhankelijk gecontroleerd door de Stichting EKO-keurmerk, onder andere aan de hand van de inkoopadministratie. Alleen producten en ingredi├źnten van gecertificeerd biologische leveranciers tellen mee. Bij BSO Struin is de inkoop zelfs 100% biologisch.Stichting EKO-keurmerk verstrekt ook licenties voor biologische producenten en boerenbedrijven, en winkels met minimaal 90% biologische inkoop.

Voor meer informatie: www.eko-keurmerk.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.