"Toename van bio-productgroepen in horeca heeft positieve rol gespeeld"

Gouden Green Key voor Dierenpark Emmen

Dierenpark Emmen is er trots op: Ze hebben de gouden Green Key! Dat is het internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.
 

Duurzaamheid is goed geborgd

Dennes Frikken, co├Ârdinator Kwaliteit, Arbo en Milieu van het park: "We hadden al een certificaat met niveau zilver, maar ondanks dat de eisen in 2013 zijn aangescherpt mogen we nu de gouden Green Key voeren. Met name de wijze waarop duurzaamheid in het nieuw te bouwen park is geborgd, is daarin belangrijk geweest. Tegelijk hebben ook de eisen die het park op het gebied van duurzaamheid stelt aan toeleveringsbedrijven en de toename van biologische productgroepen in de horeca een positieve rol gespeeld."


Blijven verbeteren

Deelnemers aan de Green Key doen er alles aan doen om de druk van de onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan Green Key bedrijven een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Het park voldoet ruimschoots aan de eisen van de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid & Kwaliteit en de Foundation for Environmental Education voor de toekomst, maar blijft actief om verbeteringen door te voeren. Dierenpark Emmen heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Voor meer informatie: www.dierenparkemmen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven