Meerdere prijzen voor Bastiaansen op International Cheese Awards

Bastiaansen 'Bio Kaas' heeft op de Nantwich International Cheese Awards de Cheese Company Trofee gewonnen. Daarnaast zijn diverse kaassoorten van Bastiaansen in de prijzen gevallen.

Al sinds het ontstaan van Bastiaansen is het de uitdaging om smakelijke en bijzondere kazen te produceren. Zo is er door de jaren heen een assortiment ontwikkeld van meer dan 80 soorten biologische en speciale kazen. Nog altijd zoekt de afdeling productontwikkeling naar mogelijke nieuwe kazen. De beste en lekkerste kazen brengt het bedrijf na een uitgebreid selectieproces op de markt.

Het harde werken aan de Bastiaansen Authentique is nu beloond: de variant in koemelk heeft vorige week een Gold award gewonnen in de categorie biologische kaasspecialiteiten. Dit Blauwader kaasje heeft ook de Cheese Company award gewonnen; deze wordt uitgereikt voor de beste biologische kaas in de wedstrijd.In de categorie Blue goat's cheese kwam de Bastiaansen Authentique geit blauw goed naar voren en werd gewaardeerd met een Silver Award. De Bastiaansen Caractéristique kreeg in de categorie gewassen korstkazen van de jury een Very Highly Commended.Dit jaar waren er 283 categorieën, met inzendingen uit 27 landen. In totaal deden er 4.286 kazen mee aan de wedstrijd. De producten werden beoordeeld door 190 juryleden. Bastiaansen Kaas nam dit jaar voor het eerst deel aan deze wedstrijd. De organisatie laat weten zeer content te zijn met dit prachtige resultaat.Voor meer informatie:

www.bastiaansen-bio.com

www.internationalcheeseawards.co.uk/visitors/about-the-awards

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.