"Mensen sturen spontaan foto's op"

The sky is the limit? Niet voor Carl Siegert

Tholen - Passagiers op KLM-vluchten kunnen sinds kort tijdens hun vlucht genieten van biologisch sandwichbrood van Carl Siegert. "Het concept is nu al erg geslaagd", geeft Carl aan. "Leuk is ook dat mensen spontaan foto's naar ons opsturen die ze gemaakt hebben tijdens de vlucht. Voor ons is het wennen dat miljoenen consumenten nu rechtstreeks in contact komen met ons brood, aangezien wij voornamelijk gericht zijn op business-to-business."Het gaat om een biologische sandwichbrood dat Carl Siegert speciaal voor de out-of-home markt heeft ontwikkeld. "Het is in blik gebakken landbrood en daardoor erg stevig." De sandwich wordt verpakt in een speciaal kartonnen doosje met een 'houtlook' en deze wordt vervolgens geseald.

Het beleggen van het brood gebeurt door Qizini in Alphen aan den Rijn. "De lijnen zijn heel kort. We bakken het brood 's middags, het wordt vervolgens door Qizini opgehaald en 's avonds belegd."

Carl geeft aan dat het gaat om een contract voor meerdere jaren. Het brood wordt zowel op intercontinentale vluchten, vluchten binnen Europa als op korteafstandsvluchten geserveerd.

Voor meer informatie:

Carl Siegert
Bakkerij Carl Siegert
Techniekweg 11
3481 MK Harmelen
0348 441887
carl@carlsiegert.com
www.carlsiegert.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven