Webwinkel Gezondmarkt.nl helpt bij vinden van innerlijke rust en balans

Druk, druk, druk, is wat Nederlanders vandaag de dag vaak zijn. Het is lastig een moment van rust te creëren in een 24-uurs economie, waarin werk en privé steeds vaker door elkaar heen lopen en verwachtingen hooggespannen zijn. Uit onderzoek is gebleken dat je in stressvolle situaties beter presteert als er innerlijke rust is. Gezondmarkt.nl stimuleert mensen om te leven in balans en biedt natuurlijke en gezonde producten voor innerlijke en uiterlijke verzorging.

Op 17 juli 2013 is de webwinkel www.gezondmarkt.nl officieel geopend. De webwinkel biedt een breed scala aan natuurlijke en biologische producten van grote en kleine merken. We kennen natuurlijke producten als cosmetica, biologische producten, eco producten en alles rondom Ayurveda. Heerlijke biologische en natuurlijke producten, die ook nog eens goed zijn voor het milieu en het dierenrijk.

Het assortiment van Gezondmarkt.nl loopt uiteen van cosmetica, vitamines & mineralen tot biologische etenswaren. Ook op het gebied van ontspanningsmuziek, massageoliën en huishoudelijke artikelen is het aanbod divers. De shop biedt producten van gerenommeerde merken als Weleda, Kneipp, Bloem, Orthica, AOV, Dr. van der Hoog en VSM. Maar de consument kan ook terecht voor Ayurveda, Homeopathie, Fytotherapie, natuurlijke huidverzorgingsproducten, reformproducten, voedingssupplementen.

Gezondmarkt.nl biedt meer dan alleen een shop. Natuurlijk, gezond én lekker, dat is wat u kunt verwachten. De organisatie wil de consument informeren en het leven in balans stimuleren. Via de Facebook-pagina worden gezonde (en uiteraard heerlijke) recepten geplaatst, leuke activiteiten gedeeld en vragen beantwoord. Het bedrijf speelt hiermee in op de trend van gezond en bewust leven en laat zien dat dit in ieder huishouden mogelijk is.

Op zoek naar een moment van rust en een verantwoorde en bewuste levensstijl? Gezondmarkt.nl is dé verzamelplaats waar alle biologische en natuurlijke producten te vinden zijn.

Kijk voor meer informatie op www.gezondmarkt.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.