Fotoreportage: Speelnatuur Tiengemeten - spelen in en met de natuur

Tholen - Zaterdag 29 juni werd een persdag georganiseerd op Speelnatuur Tiengemeten. Speelnatuur Tiengemeten is midden op het eiland Tiengemeten gelegen. Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven in 4,5 hectare aan ongerepte natuur. Ze kunnen er spelenderwijs leren over de natuur, midden in de natuur, zonder plastic of ijzeren speeltoestellen. Speelnatuur Tiengemeten van Natuurmonumenten opende haar deuren op 23 juni 2012. Deze zomer is alles open en toegankelijk voor het publiek.

Klik hier voor de fotoreportage.Na aankomst met de pont konden de deelnemers het bezoekerscentrum bekijken en de kabouterzolder van Rien Poortvliet bezoeken. Daarna volgde een rondleiding door de Speelnatuur.

Speelnatuur Tiengemeten

Speelnatuur Tiengemeten is een initiatief van Natuurmonumenten. Het eiland Tiengemeten in de Hoeksche Waard (Zuid-West Nederland) bleek hiervoor een uitstekende locatie. Naast het speelterrein zijn er op het eiland ook twee musea, een haventje, herberg met camping en een bezoekerscentrum waar men alles kan leren over de historie van het eiland en over hoe eb en vloed, de zon en de regen de natuur beïnvloedt. Een bezoek aan Tiengemeten garandeert 'natuurlijk' plezier voor jong en oud.

Klik hier voor de fotoreportage.

Het speelnatuur-seizoen loopt tot 1 november. Kijk voor meer informatie op deze website.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.