Bezoekersregistratie gestart

Al ruim 150 bedrijven op exposantenlijst Gastvrij Rotterdam 2013

Met nog ruim drie maanden te gaan, zijn de vooruitzichten voor de nieuwe horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam veelbelovend. Op dit moment hebben al ruim 150 toonaangevende bedrijven hun deelname bevestigd en de exposantenlijst groeit gestaag. "We worden duidelijk serieus genomen door de branche. Dankzij de intensieve samenwerking met de Founding Partners, verschillende brancheorganisaties en de belangrijkste mediapartners slagen we erin een inspirerend horecaplatform voor Zuidwest-Nederland neer te zetten", aldus Exhibiton Manager Robert Melaard. Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 23 tot en met 25 september 2013 in Ahoy Rotterdam.

Gevarieerd gastronomisch programma

Naast het uitgebreide productaanbod dat door de deelnemers gepresenteerd zal worden, staat beleving centraal op Gastvrij Rotterdam. Zo komen er een Inspiratieplein en een Demoplein met een doorlopend en gevarieerd programma van productdemonstraties, proeverijen, jamsessies met topkoks, masterclasses, wedstrijden en nog veel meer.

Daarnaast komen er drie themapaviljoens: het WijnPaviljoen hosted by Perswijn, het Village Gastronomique, een samenwerking tussen het Koksgilde, het Gastvrijheidsgilde en Culinaire Saisonnier en het 'Dit Smaakt Naar Meer!' Paviljoen met Green Leisure als partner. Het WijnPaviljoen en Village Gastronomique werken nauw samen voor wat betreft de organisatie van masterclasses, proeverijen en jamsessies. Beide paviljoens worden als één groot paviljoen gebouwd, om optimale synergie te bereiken.

Zakelijk trefpunt voor de branche

Diverse brancheorganisaties en exposanten organiseren op Gastvrij Rotterdam 2013 hun relatie- en ledenbijeenkomsten. Zo wordt de centraal op de beursvloer gelegen Chef’s Lounge onder andere ingezet als Ledenlounge voor Koninklijk Horeca Nederland. HotelloTop organiseert hun eerstvolgende Board of Inspiration meeting op de beurs en EuroTocques reikt de Gero-restaurantprijs uit. Het FoodService Network nodigt haar leden uit voor hun netwerkbijeenkomst op Gastvrij Rotterdam en ook de Cateraars van ONCE zijn op die manier aanwezig. De AF&BM komen op maandag naar Ahoy voor een eigen bijeenkomst waarna men de beurs zal bezoeken. Maandagmiddag en -avond wordt eveneens de Rotterdamsche Horecaborrel georganiseerd in Ahoy. Ook het Green Key Symposium vindt op de beurs plaats. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele partijen die Gastvrij Rotterdam 2013 aangrijpen als platform voor hun netwerkactiviteiten.

Bezoekersregistratie gestart

Horecaprofessionals kunnen zich op www.gastvrij-rotterdam.nl registreren voor een bezoek aan de beurs. Toegang is gratis voor horecaprofessionals die in het bezit zijn van een uitnodigingskaart of uitnodigingscode. Zonder uitnodiging kost een toegangskaart 40 euro.

Gastvrij Rotterdam Gastvrijheid, beleving en kwaliteit. Daar draait het om bij de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Op 23, 24 en 25 september 2013 verwelkomt Ahoy horeca ondernemers en -managers met liefde voor het vak en passie voor hun gasten. Gastvrij Rotterdam zal jaarlijks in september worden georganiseerd en heeft de ambitie om uit te groeien tot de grootste regionale horecavakbeurs van Nederland. De eerste editie vindt plaats in 3 beurshallen van Ahoy Rotterdam, waarbij 11.000 m² beursvloer wordt ingericht. Toegang is gratis voor horecaprofessionals in het bezit van een uitnodigingskaart of uitnodigingscode. Meer informatie is te vinden op: www.gastvrij-rotterdam.nl.

Gastvrij Rotterdam is ook te volgen via twitter (@gastvrij_rdam) en op LinkedIn.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.